CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioada
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioada: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Împrumuturi urgente pentru cheltuieli neașteptate

Credite urgente pentru cheltuieli neasteptate

Cu toții cunoaștem acest scenariu - facturi medicale neașteptate, reparații auto, renovarea locuinței sau alte achiziții mai mari. Din păcate, deseori se întâmplă să nu dispunem de resursele necesare tocmai atunci când apar astfel de cheltuieli care nu pot fi amânate. Întrebarea este: Care este cea mai bună alternativă în această situație? Să vedem care sunt opțiunile disponibile:

Credit urgent, împrumut rapid sau ajutor financiar pe timpul pandemiei

Pe parcursul pandemiei globale, mulți consumatori și multe companii au întâmpinat dificultăți financiare. Pentru a menține economia, unele țări au decis să ofere pachete de sprijin financiar. Din păcate, acestea au fost (în cea mai mare parte) destinate doar companiilor și nu persoanelor private. Pentru a obține acest sprijin guvernamental, companiile au fost nevoite să completeze mai multe formulare și cereri. au existat însă și câteva opțiuni pentru consumatori.

Trebuie să obțin bani rapid, dar cum o fac?

Pentru început, îți recomandăm să evaluezi dacă este cu adevărat necesar un împrumut, și asta înainte de a semna contractul. Recomandările sunt făcute pentru publicul larg, însă trebuie analizate pentru fiecare situație în mod individual.

Când vrei să obții bani rapid și fără eforturi imense, creditele rapide ar putea fi soluția ideală. Avantajul este că întregul proces, de la solicitare și până la recepția banilor durează, de obicei, doar câteva zile. Cu toate acestea, majoritatea băncilor au condiții de eligibilitate destul de stricte și scor de credit bun este necesar. Factorii importanți sunt venitul lunar și un istoric de creditare pozitiv, fără restanțe sau penalizări la plată. Chiar dacă creditul nu trebuie justificat, am putea să enumerăm câteva motive rezonabile pentru a solicita un credit rapid sau un credit urgent:

  • facturi medicale
  • chirie sau impozite
  • cheltuieli neprevăzute
  • reparația mașinii
  • evenimente speciale, cum ar fi nunțile, petrecerile aniversare sau evenimentele triste neprevăzute, cum ar fi înmormântările

O altă alternativă pentru a obține bani rapid sunt cardurile de credit sau overdrafturile – liniile de credit. Avantajul unui card de credit este că poți plăti totul pe loc, urmând ca factura cardului de credit sa fie livrată luna viitoare, uneori fiind posibil ca factura să fie achitată și în mai multe rate.

Overdraftul (linia de credit) este bazat pe același principiu ca și cardul de credit, cu diferența că poate fi asociat cardului de debit (cardului de salariu). Poți utiliza cardul cum o faci în mod normal, inclusiv retrage bani de la bancomat, urmând ca la începutul lunii viitoare să achiți suma utilizată de pe linia de credit, plus dobânda acumulată. Dobânda se percepe doar pe suma de bani utilizată, nu pe toată suma de bani disponibilă pe linia de credit.

Ambele opțiuni diferă de la o bancă la alta (sau de la creditor la creditor) și recomandăm în ambele cazuri să consulți un consultant financiar.

Cum aleg cel mai bun împrumut?

Înainte de a solicita un împrumut, este crucial să ai o imagine de ansamblu asupra situației tale financiare. Înainte de a contracta un credit, ia în considerare următorii indicatori:

  • Am deja împrumuturi restante?
  • Care sunt veniturile mele lunare?
  • Care sunt cheltuielile mele lunare?
  • De ce am nevoie de acest împrumut?

Acest articol nu dorește să încurajeze pe nimeni să solicite un împrumut dacă acest lucru duce la o îndatorare nesusținută, ci doar să informeze cu privire la opțiunile disponibile. Înainte de a solicita un împrumut, de orice natură (bancar, nebancar, card de credit, etc) este recomandat să consulți un consultant financiar.

Scris de:
Emil Kjær

Emil Kjær

Emil își folosește expertiza pentru a face diferența în sectorul financiar. A studiat la Universitatea din Danemarca de Sud și este director general la Intelligent Banker din 2013, unde a ajutat peste 500.000 de utilizatori din întreaga lume cu nevoile lor financiare.

Articole similare

Ce este scorul de credit?
Creditele reprezintă împrumuturi oferite de către o entitate de creditare, spre a fi utilizate de un...
Tags: educație financiară. scor de credit, FICO
Citește mai mult
Ce este o casă inteligentă?
Casele inteligente (cunoscute și ca smart homes) sunt o tendință relativ nouă, aflată în creștere în...
Tags: Casă inteligentă, Smart home, IoT, Dispozitive inteligente
Citește mai mult
5 afaceri pe care le puteți începe acum cu mai puțin de 5000€
Pandemia coronavirus a adus multe schimbări, la nivel personal și la nivel de societate. Mulți dintr...
Tags: Idei de afaceri, Coronavirus, Marketing, Consultanță, Creator Conținut, Podcast, Sursă de venit
Citește mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved