CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioadă
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioadă: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Cum să sărbătoriți Halloween-ul cu un buget redus

Planificați-vă cheltuielile de Halloween

Halloween-ul este o sărbătoare cu origini irlandeze, devenind cunoscută în SUA datorită emigranților irlandezi, ulterior fiind popularizată în întreaga lumea. De-a lungul anilor sărbătoarea a prins amploare, iar treptat s-a dezvoltat o piață întreagă cu produse specifice Halloween-ului. Poate ați observat că rafturile magazinelor sunt pline de dovleci, păianjeni, vrăjitoare și alte obiecte „înfricoșătoare”, toate acestea fiind disponibile cu mult înainte ca toamna să se fi instalat. Restaurantele oferă în prezent diferite meniuri de Halloween, iar cluburile și barurile organizează petreceri tematice.

Halloween-ul este o sărbătoare care necesită multe decorațiuni, însă asta nu înseamnă că trebuie să goliți contul bancar pentru a sărbători cum se cuvine. Citiți în continuare trucurile noastre pentru a sărbători Halloween-ul cu un buget redus.

Planificați din timp

Prima regulă atunci când vine vorba de economisirea banilor este pregătirea – planificarea din timp. Un avantaj reprezintă și faptul că Halloween-ul este sărbătorit întotdeauna în aceeași zi, ceea ce face planificarea să fie cu atât mai ușoară. Fie că doriți sau nu să sărbătoriți Halloween-ul în stil mare, vă puteți planifica timpul și bugetul necesar pentru a pregăti mâncarea, fursecurile, costumele și pentru a decora locuința. În săptămânile dinaintea Halloween-ului, observați ce lucruri apar în magazine, astfel puteți profita și de cele mai bune oferte. Nu uitați nici de dulciuri - bomboanele și batoanele de ciocolată fiind nelipsite de Halloween.
Un alt sfat, pentru cei înarmați cu multă răbdare ar fi să cumpărați decorațiunile la reducere, imediat după ce a trecut Halloween-ul, urmând ca acestea să fie folosite abia anul următor. Astfel scăpați de o grijă, însă această soluție nu este potrivită pentru toți. S-ar putea să nu dispuneți de prea mult loc de depozitare sau pur și simplu să nu doriți să așteptați un an pentru a expune noile decorațiuni.

Pregătiți un buget

Halloween-ul durează doar o zi, este de înțeles că mulți oameni nu doresc să cheltuiască prea mult pentru a-l sărbători. Dacă planificarea cheltuielilor lunare face parte din obiceiurile dvs., pur și simplu adăugați un nou element pentru luna octombrie. Alocați o sumă aproximativă, necesară pentru alimente, decorațiuni, dulciuri și costume, astfel puteți evita ca Halloween-un să vă afecteze bugetul lunar într-un mod negativ. Iar dacă de regulă nu pregătiți bugete lunare, este o bună oportunitate de a începe, în special pentru că urmează sărbătorile de iarnă, perioadă în care de obicei cheltuim mai mulți bani. Un buget lunar cu siguranță v-ar ajută să aveți mai mult control asupra cheltuielilor.

DIY – do-it-yourself

DIY este un termen englez, folosit pentru realizarea manuală a lucrurilor. Cel mai ușor ar fi să cumparați totul gata făcut, însă nu este la fel de distractiv. Desigur, economisiți timp, dar de multe ori aceste decorațiuni vă pot costa mai mult decât dacă le-ați confecționa manual.

• Decorațiuni și obiecte decorative

Dacă dispuneți de timpul necesar, încercați să realizați câteva decorațiuni acasă cu familia. Un dovleac nu vă costă mai mult de 10 lei, iar sculptarea lui este o activitate foarte distractivă și creativă. Pentru alte decorațiuni, puteți găsi online fel și fel de tutoriale, videoclipuri și articole.

• Creați-vă propriul costum

Aveți o mașină de cusut în pod, care doar adună praful? Aveți prieteni sau membri ai familiei care sunt pricepuți în ale cusutului? Nu ezitați și cereți-le ajutorul! Pentru multe costume s-ar putea să nici nu aveți nevoie de o mașină de cusut. Costumul nu trebuie să fie perfect, este complet în regulă dacă unele cusături sunt puțin strâmbe - acest lucru adaugă farmec costumelor. Fiți creativ și nu uitați să vă distrați!
Aveți un costum mai vechi în capătul dulapului de la Halloween-ul de acum câțiva ani? Cu atât mai bine, nu trebuie să faceți totul de la zero, aduceți câteva modificări, adăugați câteva accesorii noi și gata, costumația de Halloween este rezolvată.

• Faceți schimb de costume în cercul de prieteni

Un alt sfat minunat este acela de a invita prietenii să schimbe sau împrumute costume reciproc. Este atât gratuit, cât și benefic pentru mediu!

• Coaceți prăjiturile și preparați mâncarea acasă

Majoritatea dintre noi nu asociază Halloween-ul cu un anumit tip de mâncare sau de prăjituri. Dar dacă doriți să invitați prietenii la o petrecere sau o mică întâlnire, ar putea fi o idee bună să pregătiți câteva gustări. Suflecați mânecile, legați șorțul și preparați câteva gustări pentru cei dragi. Există o mulțime de rețete online de unde puteți împrumuta idei de decorare.

Fructele și legumele specifice toamnei sunt atât de aromate și gustoase, încât nu sunt necesare rețete prea complicate pentru a scoate în evidență savoarea lor.

• Unde-s doi puterea crește

Nu trebuie neapărat să faceți totul singuri - uniți-vă forțele cu un prieten sau doi, împărțiți cheltuielile și găzduiți petrecerea împreună. Este mult mai distractiv, însă și mai prietenos cu portofelul dvs.

Comparați prețurile

După cum am menționat, există o piață mare pentru Halloween, astfel multe magazine vor oferi multe dintre aceleași produse. Indiferent dacă doriți să faceți cumpărături într-un magazin sau online, faceți câteva cercetări și comparați prețurile înainte de a glisa cardul. În multe cazuri, acest pas adițional vă poate ajuta să economisiți mulți bani.

Credit sau card de credit?

Sunteți unul dintre acei oameni care iubesc Halloween-ul și doriți să îl sărbători în stil mare, însă finanțele dvs. nu prea permit acest lucru? O soluție ar putea fi contractarea unui împrumut rapid. Pe Moneezy puteți compara diverse alternative de creditare, precum credite rapide, carduri de credit și overdrafturile. Prin compararea creditelor puteți găsi creditorul și creditul potrivit nevoilor dvs.

Articole similare

Ghid cumpărături online
Ghid pentru cumparaturi onlineAnul 2020 a fost cu siguranță un an memorabil, am întalnit multe provo...
Tags: online shopping, magazine online, web-shop, e-shop
Citeste mai mult
Ghid idei și cadouri de Ziua Îndrăgostiților
Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților cum mai este cunoscută la noi, se apropie cu pași repezi și...
Tags: Ziua Îndrăgostiților, Valentine's Day, Sfântul Valentin
Citeste mai mult
Sfaturi și trucuri pentru concediul de vară
De îndată ce a început să se încălzească vremea, am început să ne gândim la concediu, la mare și la...
Tags: vacanța 2021, concediu 2021, vacanță de vară, bilete avion, cazare, călătorii
Citeste mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2022 Moneezy - All Rights Reserved