Lånespecialisten
10.000 - 500.000 kr. Beløb
1 - 15 år Løbetid
Ansøg på 1 min.
Lånemuligheder via SMS
Sikker proces

Saml. kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 10 år. Variabel debitorrente: 3.55 - 19.95%. ÅOP: 4.57 - 20.6%. Mdl. ydelse: 1.086 - 1.856kr. Saml. kreditomk.: 19.165 - 122.738kr. Saml. tilbagebetaling: 119.165 - 222.738kr. Maks. ÅOP: 20.6%.

Låneberegner

Min. rente:
3.55 %
Maks. rente:
19.95 %
Min. betaling:
Mdl. betaling
578 kr.
Renteomkostninger
7.833 kr.
Samlet tilbagebetaling
57.833 kr.
Maks. betaling:
Mdl. betaling
1.029 kr.
Renteomkostninger
52.912 kr.
Samlet tilbagebetaling
102.912 kr.

OBS: Denne kampagne er udgået på moneezy.com

Desværre er denne kampagne udgået på moneezy.com, men vi har muligvis fundet et alternativ til dig. Klik her for at se vores alternative lånemuligheder.

Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian kan du få forbrukslån tilpasset deg som ønsker å refinansiere eller har behov for litt økonomisk hjelp til små eller store utgifter.

Om Bank Norwegian

Bank Norwegians historie går helt tilbake til da flyselskapet med samme navn, begynte med sitt fordelsprogram, Norwegian Reward. Med konsesjon fra Finansdepartementet, kunne de kalle seg selv en bank i 2007. Siden har banken blitt større og større og har hatt vokseverk.

I dag har banken over 1,5 millioner kunder og utvidet sin virksomhet til andre nordiske land som Danmark og Finland. Mange av kundene har valgt banken som en sekundærbank, gjennom deres mange produkter:

 • forbrukslån hvor du kan låne opp til 600 000 kr
 • kredittkort hvor du kan tjene opp CashPoints til ferien
 • refinansiering for oppsamling av dine allerede eksisterende lån

Bank Norwegian er en heldigital og fleksibel bank, så du slipper å stå i kø for å få opprettet alt det du trenger. Akkurat som flyselskapet Norwegian, kan du benytte deres tilbud og tjenester helt digitalt og alt ligger online. De bruker den nyeste teknologien innen automatisering, selvhjelpstjenester og app’er for å forsikre seg om at du som kunde, får den optimale låneopplevelsen.

Om Bank Norwegian Forbrukslån

Bank Norwegian tilbyr forbrukslån – for deg som ønsker penger til noe smått eller stort, og for deg som ønsker å samle flere smålån som kan bli dyrt i lengden.

Forbrukslån er lite tidskrevende. Du trenger å signere mindre papirer. Du slipper dessuten for å komme frem med huset eller bilen i pant og det er heller ingen høye etableringskostnader. Dette, er fordi lånet er et såkalt «lån uten sikkerhet».Forbrukslån passer perfekt til deg som gjerne vil være forberedt på deg uforventede, til tross for livets uforutsigbarhet. Du har bruk for å bruke pengene NÅ – og fordele utgiften ut til alle de andre månedene. Altså utjevner du bare dine større utgifter, til resten av året, så du slipper å forholde deg til negative tall i din betalingskonto.

Er du over 23 år med registrert liknet inntekt, kan du søke om forbrukslån hos Bank Norwegian. Du kan søke mellom 5 000 – 600 000 kr, med en løpetid på opp til 5 år. Bruker du lånet som et refinansieringslån, kan du ha en forlenget nedbetalingstid på inntil 15 år.

Med refinansieringslånet til Bank Norwegian, kan du samle eksisterende lån til ett. Dermed kan du oppnå lavere rente, færre gebyrer og en enklere nedbetalingsplan. Det er ingen etableringsgebyr for refinansieringslånet, du skal bare være uten aktive inkasso-saker, ha fast inntekt og ha fylt 23 år.

Maksgrense på 600.000 gjelder også for båtlån og oppussingslån. Men når bankene tilbyr disse lånene spesifikt, vil det si at bankene øremerker midlene, og vet hva pengene skal brukes til. Denne tryggheten kan være med på å gjøre det lettere for deg som låntager, å få innvilget lånet.

Renten er flytende, så Bank Norwegian vil beregne dette på med din egen økonomiske situasjon som grunnlag. Du kan alltids innfri hele eller deler av lånet, før nedbetalingstiden går ut– helt uten kostnader.

Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian tilbyr kredittkort til sine kunder. Kredittkortet er uten årsavgift, og alle varekjøp er gebyrfrie. Kortet har flere fordeler og de fleste er knyttet opp til flyreiser med Norwegian. Med ditt Bank Norwegian kort kan du opptjene CashPoints, som du kan bruke på feriereiser. Kortet byr også på gebyrfrie kontantuttak i utlandet, og inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. For å få kredittkort fra Bank Norwegian skal du være over 18 år, og du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Det vil også bli gjort en kredittvurdering av deg når du søker om kredittkortet.

Om nettsiden

Bank Norwegian har en meget oversiktlig og moderne nettside. Der kan du søke blant alle lånetilbudene som banken tilbyr:

 • Forbrukslån uten sikkerhet
 • Refinansiering av smålån
 • Oppussingslån
 • Båtlån

De har også en Bank Norwegian nettbank, hvor du logger inn med BankID eller BankID på mobil, for å få oversikt over lån og økonomi.

Bank Norwegian tilbyr også

Når du skal søke lån på nettsiden deres skal du fylle ut et skjema med hvor mye du ønsker å låne, fødselsnummer, fult navn, e-post og mobilnummer. Du vil motta et uforpliktende tilbud om lån. Dernest vil du bli bedt om å innsende dokumentasjon og signere avtalen. Etter disse stegene er gjennomført vil du få lånet utbetalt til din konto.

Bank Norwegian forsikringer

Bank Norwegian tilbyr diverse tilleggsforsikringer dersom man har Bank Norwegian kredittkort. Forsikringene de tilbyr er:

 • Tannhelseforsikring
 • En forsikring som dekker blant annet fyllinger, implantater og kroner.
 • Egenadelsforsikring for leiebil
 • Dekker egenandel på opptil 20.000 Kr (leiebilen må være betalt med Bank Norwegian kort.)
 • ID-tyveriforsikring
 • Kan dekke juridisk bistand på inntil 1.000.000 Kr.
 • Helårs reiseforsikring
 • En reiseforsikring som dekker deg hele året på reise i inntil 90 dager, uavhengig om du har betalt reisen med Bank Norwegian kort!
 • Betalingsforsikring kort
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Denne forsikringen får du automatisk hvis du betaler 50% av transportkostnadene på reisen din med Bank Norwegian kort.

Bank Norwegian kontakt

Ønsker du å lære mer, kan du med fordel lese videre inne hos Bank Norwegian sin side. Der kan du også få hjelp via deres kundeservice, som har gjort klar en oversiktlig «ofte stilte spørsmål»-side. Er du ikke den mest PC-kyndige, kan du også få hjelp, både via telefon og e-post, alle hverdager, både innenlands og fra utenlands.

Noen vanlige spørsmål:

Hvordan si opp Bank Norwegian?

 • Du kan avlutte ditt kort eller din konto når som helst, så lenge du ikke har ubetalte midler stående der. Du skal henvende deg til banken via mail eller nettbank, hvis du ønsker å avslutte en konto.

Hvem eier Bank Norwegian?

 • Bank Norwegian er en utvikling av flyselskapet Norwegian sitt fordelsprogram; Norwegian Reward.

Hva er et Bank Norwegian kort?

 • Bank Norwegian sitt kredittkort er et kredittkort med flere fordeler, som gjerne er knyttet opp mot flyreiser med Norwegian. Fordelene oppnås ved å bruke kortet.

Tips: Visste du også, at du kan opprette AvtaleGiro for ditt lån hos Bank Norwegian? Slik unngår du å glemme å betale tilbake den månedlige avkastningen, og du har en ting mindre å tenke på. Smart – ikkesant?

Alternativer til Bank Norwegian

info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - CVR 32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved