CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioada
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioada: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Calculator credit

Rata de dobândă (min):
507.35 %
Minim:
Rată lunară
2.140 MDL
Dobândă totală
21.750 MDL
Total de plată
26.750 MDL

Important: Această ofertă este inactivă pe moneezy.com

Ne pare rău, această ofertă nu este activă pe moneezy.com, dar este posibil să găsim o alternativă pentru tine. Apasă aici pentru a vedea opțiunile de împrumut disponibile.

Wise

Ce este TransferWise?

Compania TransferWise a fost înființată în 2010 de doi estonieni cu o vastă experiență financiară - Kristo Kaarman și Taavet Hinrikus (care este unul dintre membrii fondatori ai Skype). Scopul companiei a fost să creeze „bani fără frontiere” și să faciliteze transferuri de bani internaționale transparente, convenabile și instantanee.

Pe măsură ce compania a crescut au fost introduse noi funcții și servicii, cum ar fi contul multi-valutar, cardul de debit sau contul de afaceri. Compania face acum mult mai mult decât transferuri de bani pentru cei 10 milioane de clienți (companii și persoane fizice), prin urmare, au decis să își schimbe numele din TransferWise în Wise.

Ce este Wise?

Wise este noul nume al companiei cunoscute anterior sub numele de TransferWise. Numele reprezintă o comunitate de oameni și afaceri înțelepți, fără frontiere, care trăiesc, lucrează și călătoresc în întreaga lume.

Important de menționat este și faptul că noul nume și logo nu va afecta în niciun fel clienții existenți, care să pot conecta în contul lor Wise cu aceeași adresă de email și parolă. Misiunea companiei rămâne aceeași - de a crea bani fără frontiere și de a fi cel mai convenabil, rapid și ieftin furnizor transferuri și alte servicii financiare.

Cum funcționează Wise (TransferWise)?

Totul este simplu și direct. Pentru a face primul transfer trebuie să:

 • Accesați Wise.com sau descărcați aplicația Wise și înregistrați-vă gratuit – aveți nevoie doar de un cont Google sau Facebook
 • Selectați suma pe care doriți să o trimiteți - toate taxele, precum și rata de schimb (dacă este cazul) vor fi afișate în avans. Dacă doriți să primiți bani, să comandați un card sau să efectuați transferuri mai mari, va trebui, de asemenea, să încărcați o fotografie a actului dvs. de identitate pentru a vă verifica identitatea.
 • Încărcați contul cu cardul dvs. de credit / debit, ApplePay sau contul bancar
 • Adăugați detaliile bancare ale destinatarilor pentru a trimite bani sau împărtășiți detaliile contului dvs. pentru a primi bani
 • Asta e tot! Wise vă va notifica când tranzacția este finalizată, dar puteți urmări transferul și din contul dvs. Wise.

Cum realizează Wise un profit? Simplu, ei păstrează un procent foarte mic din tranzacție, spre deosebire de bănci care percep diferite taxe, care pot reprezenta până la 5% din suma transferată. Un transfer Wise este în medie cu 7 - 8 ori mai ieftin decât un transfer bancar.

Wise (TrasnferWise) este sigur?

Da, Wise este foarte sigur. Toate plățile necesită autorizare cu autentificare 3-D Secure. În afară de asta, vă puteți activa notificari pentru toate achizițiile dvs. (gratuit). Fără costuri suplimentare vă puteți bloca și debloca cardul de debit din contul sau aplicația Wise.

Wise este reglementat de FCS și alte autorități din întreaga lume, care contribuie la asigurarea unor standarde ridicate de siguranță. Banii clientului sunt păstrați separat de conturile utilizate pentru a conduce Wise, ceea ce înseamnă că Wise nu se atinge de banii dvs., ei vor rămâne în siguranță, indiferent de ceea ce se întâmplă cu compania. Wise se angajează să păstreze datele clienților în siguranță, prin urmare, sunt foarte transparenți în ceea ce privește colectarea, prelucrarea și stocarea datelor.

Cum funcționează contul multi-valutar Wise (TransferWise)?

Contul multi-valutar și cardul de debit funcționează ca un substitut pentru serviciile bancare internaționale. Când vine vorba de transferuri internaționale, băncile tradiționale adesea au multe taxe și comisione ascunse și pentru mulți ani clienții au acceptat condițiile impuse, însă Wise a decis să revoluționeze industria. Wise creează bani fără frontiere și oferă:

 • Detalii cont pentru a fi plătit în +30 de țări
 • +50 de valute păstrate în siguranță în contul dvs. Wise
 • Transferuri de bani instantanee și foarte ieftine
 • Debite directe în mai multe valute și multe altele.

Cont personal și card de debit Wise (TransferWise):

Cu un cont personal Wise, puteți:

 • Să trimiteți și să primiți bani
 • Să dețineți gratuit mai multe valute și schimbați banii folosind rata de schimb reală doar atunci când aveți nevoie
 • Dacă vă mutați într-o altă țară puteți primi salariul, pensia sau altele direct în contul dvs. Wise
 • Să faceți cumpărături în magazinele online de peste mări și să plătiți pentru articolele dvs. utilizând rata de schimb reală

Cardul de debit Wise este cardul perfect pentru călătorii și pentru persoanele cu un stil de viață foarte activ. Cardul este gratuit, însă trebuie să depuneți pe card echivalentul a 5 GBP, sumă care poate fi cheltuită în moneda locală, oriunde în lume vă aflați. Cardul de debit poate fi utilizat în peste 200 de țări iar dacă aveți nevoie să retrageți bani de la bancomat, puteți alege între cele 2.3 milioane de bancomate acceptate.

Rate de schimb Wise (TransferWise):

Wise utilizează rata de schimb reală – asta înseamnă că Wise folosește punctul mediu dintre rata de cumpărare și vânzare de pe piața valutară globală, care se schimbă continuu. O caracteristică utilă este, de asemenea, alerta pentru a primi notificări atunci când ratele de schimb sunt mai benefice.

Wise ia un procent din taxa de transfer bancar, prin urmare comisioanele de schimb și servicii variază în funcție de suma și țara în care trimiteți banii.

Recenzii Wise (TrasnferWise):

Wise excelează la capitolul recenzii, au un rating de 4,7 stele pe TrustPilot și au primit calificativul „Excelent” în medie a 86% din voturi. În comentarii putem vedea că sunt apreciați pentru serviciul rapid și fiabil, pentru funcționalitatea aplicației, pentru configurarea ușoară a contului de afaceri și multe altele.

Wise (TransferWise) servicii clienți și contact:

În contul dvs. puteți găsi o gamă largă de subiecte foarte bine explicate, totuși, dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs., treceți la secțiunea „Contactați-ne” pentru a începe să discutați cu un agent. Wise oferă asistență globală pentru clienți într-o gamă largă de limbi. Puteți contacta echipa Wise prin chat, e-mail sau telefon. Chat-ul este mijlocul de comunicare recomandat, deoarece primiți asistență în 2-5 minute.

Wise alternative

info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved