Suma

1.000 - 20.000 L

Perioadă

3 - 48 luni

Categorie

Credit online

Vârsta Minimă

18 ani

SeboPlus

Sebo Plus reprezintă o parte a programului de creditare oferit de compania Sebo în Moldova, ce se adresează persoanelor interesate de un împrumut pe termen lung. Sumele care pot fi obținute sunt cuprinse între 1000 și 10000 MDL (primul credit) și 10050 – 20000 MDL (începând cu cel de-al doilea credit). Perioada pe care se poate derula împrumutul este de 3, 6, 12, 24 sau 48 de luni, iar suma cuprinde o rată a dobânzii de 12% pe an, precum și o serie de comisioane (principale și opționale). Trebuie menționat faptul că se achită și o taxă de compensație în cazul în care împrumutul se plătește în mod anticipat (valoarea este de 5% pentru contractele cu derulare pe 12 luni și de 1% pentru cele care depășesc perioada de 12 luni).

Se aplică o dobândă cu titlu de penalizare pentru întârzierile de la plata ratelor, valoarea acesteia fiind de 2, 5%. Alături de această penalitate se mai adaugă și penalizarea de încălcare a contractului (calculată la un anumit număr de zile de întârziere), precum și o penalitate în cuantum fix de 25% din suma contractuală plus penalitățile acumulate până atunci (la întârzieri de peste 45 de zile). Referitor la condițiile de împrumutare, acestea sunt minimaliste, clientului fiindu-i solicitat doar să fie cetățean moldovean, fără credite restante, întârzieri de plată sau orice alte restanțe care au fost înscrise în Biroul de Credit (istorie de credit curată)  și să posede un act de identificare care să fie valabil.

Înapoierea banilor se poate realiza atât în numerar (cu plata directă în filialele Sebo), cât și prin transfer bancar. Pentru eficientizarea procesului de obținere a creditelor pe termen lung de la acest creditor, există posibilitatea constituirii unui cabinet personal (astfel, clientul își poate scurta timpul de creditare foarte mult). În privința metodelor de contact, acestea sunt cele telefonice, pe chat live, prin email sau în sucursalele companiei.