Suma

1.000 - 6.000 L

Perioadă

5 - 30 zile

Categorie

Credit iute

Vârsta Minimă

18 ani

CreditPrime

Credit Prime este un serviciu de împrumuturi din Moldova, care oferă bani pe credit cu sume cuprinse între 1000 MDL și 10000 MDL. Primul credit poate fi accesat până la suma de 6000 MDL (fiind acordat cu dobândă zero la %, pentru clienții noi), în timp ce între 6100 și 10000 MDL, creditele sunt pentru clienții repetați. Serviciul este operat de OCN Ecofinance Technologies SRL (înregistrat în Registrul OCN-urilor sub numărul 033) și este unul dintre creditorii care le acordă împrumutaților bonificații de 5% dacă își înapoiază banii la termen.

Perioada de creditare este cuprinsă între 5 și 30 de zile, iar acordarea banilor este realizată într-un termen de 2 minute, dacă solicitantul se încadrează în condițiile de împrumut specificate de compania Credit Prime. Se impune ca vârstă minimă etatea de 22 ani, iar în ceea ce privește condițiile bănești, solicitantul trebuie să facă dovada realizării unui venit constant. Compania acordă sprijin prin telefon în vederea completării corecte a formei de împrumut (ca metode de contact, solicitantul are la dispoziție emailul sau telefonul).

Aplicarea pentru împrumut se efectuează doar pe baza unui act de identitate (condiția este ca acesta să fie valid). În cazul obținerii aprobării de către împrumutător, acesta va fi notificat printr-un SMS sau poate vizualiza situația cererii direct din cabinetul personal. Se poate solicita extinderea creditului în caz de imposibilitate de plată (pe șapte/zece/paisprezece/douăzeci și unu de zile), clientul fiind nevoit să achite un comision de prelungire. Primirea banilor se facă direct la creditor sau pe card ori la Poștă, în timp ce răscumpărarea banilor se efectuează prin plata cu cardul, cash la băncile colaboratoare ale creditorului, la Qiwi ori la Poștă, precum și prin transfer bancar.

Sunt acordate Puncte Bonus clienților care își dovedesc loialitatea și bonitatea, ceea ce le oferă acestora anumite privilegii (cumularea de puncte bonus îi permite beneficiarului să le transforme în bani cash).