Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Credit7

Credit 7 este un serviciu de creditare din Moldova, care este operat de O.C.N. Aventus Finance S.R.L (parte a grupului Aventus, proiect ce a fost lansat pe piața de împrumuturi în 2009). Compania este specializată în oferirea de credite din categoria celor online, cu buletinul, fără gaj, fără acte și fără co-debitori. Poți fi obținute sume cuprinse între 500 MDL și 7000 MDL, pe o perioadă ce pornește de la 5 zile și poate ajunge până la 30 zile. Este disponibilă și varianta de împrumut cu zero % dobândă, condiția fiind ca banii să se înapoieze în intervalul specificat și fără să existe întârzieri la plată.

Pot aplică acele persoane care dețin cetățenie moldoveană, au împlinit vârsta de minim 18 ani și dețin un card/cont bancar. În situația în care se întâmplă ca să nu fie posibilă returnarea banilor la termen, compania le oferă celor în această situație, posibilitatea de a extinde perioada cu 15/30 de zile, după necesitate (se va plăti un comision de gestiune, a cărui valoare este specificată în contractul semnat cu Credit7). La nivel de înapoiere bani sunt disponibile mai multe forme de plată, printre acestea fiind evidențiate opțiunile 3D Secure de plată cu cardul, plata în numerar la Banca VictoriaBank, plata cu portofelele electronice WebMoney, Paynet, Yandex Money, QIWI, RunPay sau cu opțiunea Bitcoin.

Ca mod de notificare a obținerii/prelungirii duratei împrumutului se folosește SMS-ul. În ceea ce privește opțiunile de contact, Credit 7 le oferă clienților săi posibilitatea utilizării apelului telefonic, a chat-ului live ori a emailului. În plus, mai există și opțiunea de interacțiune pe rețeaua de socializarea Facebook. Programul de lucru este săptămânal, de luni până vineri, între 9-18 și sâmbătă, între 10-17. Pentru ușurarea modului de lucru, clientului îi este oferită posibilitatea realizării unui cabinet personal, din care își va accesa viitoarele credite și va efectua diverse operațiuni pe site.

Credit7 alternative

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă