Găsește un credit până la salariu cu Moneezy!

Credit până la salariu este imboldul financiar care ne ajută în diverse situații. Împrumuturile mici nu-ți dau bătăi de cap – mai ales cu Moneezy, unde îți oferim posibilitatea de a obține credite și mai simplu decât până acum!

Calculator credit pentru credit până la salariu

Rata de dobândă:
0 %
Maxim:
Rată lunară
0 MDL
Dobândă totală
0 MDL
Total de plată
0 MDL

Credit până la salariu avantajos?

Datorită mulțimii de variante de credit și creditori, piața de credite a devenit extrem de competitivă. Procesul de aplicare a fost simplificat iar procentul de credite aprobate este tot mai mare – în special la creditele oferite de organizațiile de creditare nebancară (OCN). Cu toate acestea, gândește-te bine și analizează ofertele înainte de a aplica. Chiar și atunci când ai nevoie de bani urgent, există momente mai mult sau mai puțin favorabile și oferte mai mult sau mai puțin avantajoase.

Alege cu atenție momentul oportun (chiar dacă, uneori momentul te alege pe tine), compară ofertele și alege cel mai performant credit până la salariu.

De ce este convenabil un credit până la salariu?

În momentul în care aplici pentru un împrumut, principalul punct de interes este raportarea procentuală a acestuia la venitul tău lunar.

Iată cum ar trebui să arate un raport echilibrat între împrumut și venit lunar:

 • Pentru un credit până la salariu (sau orice alt tip de credit nebancar) – maxim 10% din venit;
 • Pentru un credit auto – maxim 15% din venit;
 • Pentru un credit ipotecar/imobiliar – maxim 40% din venit.

Valoarea totală a creditelor contractate nu trebuie să depășească 50% din venitul tău lunar. Reține aceste procente și compară valoarea creditului raportat la venitul tău lunar, astfel încât să nu îți depășești niciodată limita de buget.

Un credit până la salariu este explicativ de la sine. Este clar că e vorba de un credit urgent, rapid și pe termen scurt. Iată câteva argumente pro și contra a unui credit până la salariu:

Argumente PRO

 • Evaluare rapidă a cererii;
 • Pre-aprobare și aprobare în 30 minute- 24 de ore
 • Posibilitate de rambursare anticipată
 • Mod de aplicare ușor, de pe dispozitive portabile
 • Piață competitivă cu multe oferte
 • Credit fără dobândă (disponibil sub anumite condiții)

Argumente CONTRA

 • Perioada determinată de creditare
 • Dobândă mult mai ridicată decât la alte împrumuturi
 • Sumă de bani limitată

Fiind vorba de sume de bani cu valori determinate, îți poți menține venitul (salariul) la un nivel echilibrat. Un credit rapid până la salariu, cu o valoare de 20-25% din câștigul tău lunar este favorabil din toate punctele de vedere. O valoare a creditului între 25-40% este mai greu de gestionat, luând în considerare și restul cheltuielilor lunare, iar un credit cuprins între 40-50% din venitul lunar te poziționează într-o situație stresantă din punct de vedere financiar.

Dacă creditul până la salariu depășește 50% din venitul tău este cu siguranță un motiv de alarmă, deoarece posibilitatea de a rambursa o astfel de sumă este scăzută. Optează pentru un credit rapid până la salariu doar când ai cu adevarat nevoie de bani urgent și alege întotdeauna un credit care se încadrează în limitele pre-stabilite de tine.

Este un credit până la salariu o opțiune potrivită de creditare?

Dacă te raportezi la creditarea bancară și la împrumuturile pe termen mediu/lung vei observa din start un aspect pozitiv legat de creditele pe termen scurt: nu trebuie să plătești dobândă lunară pe o perioadă îndelungată. Practic, creditorii nu vor încasa dobânzi în mod regulat de la tine.

Un credit până la salariu este acordat pe termen scurt, de regulă 30 sau maxim 65 de zile, ceea ce înseamnă că și dobânda este pe termen scurt și DAE este redusă (vor lipsi comisioanele de administrare și de acordare credit).

Un alt beneficiu este legat de procedura de solicitare/aprobare, care este una dintre cele mai ușoare și rapide în materie de împrumuturi:

 • Poți aplica online, de pe telefon, prin sms, la creditor la sediu;
 • Nu sunt solicitate acte numeroase (copie de pe CI/extras de cont/adeverință de salariu) iar toate aceste acte pot fi trimise sau încărcate online;
 • Solicitarea se analizează rapid, ceea ce face acest gen de împrumut cu atât mai favorabil;
 • Sunt acceptați salariați cu un venit minim pe economie, cât timp nu sunt solicitate sume de bani foarte mari;
 • Există posibilitatea prelungirii contractului până la următorul salariu, ceea ce este un beneficiu în cazul în care nu poți plăti creditul la termenul convenit (nu este o opțiune recomandată, dat fiind faptul că plătești un comision pentru această opțiune, ceea ce mărește valoarea totală a creditului).
 • Nu este solicitată vechime de muncă foarte lungă (3/6 luni);
 • Vârsta minimă a solicitantului: de la 18 ani, atât timp cât dispune de o sursă de venit.

După cum se poate observa, un astfel de credit este ușor de accesat și obținut, limitările unui credit până la salariu fiind minime. De fiecare dată când ai nevoie de bani urgent, optează pentru credite pe termen scurt. Sunt mai ușor de contractat, de returnat și conțin o dobândă mai mică

Costuri pentru un credit până la salariu

Mulți creditori calculează costurile unui astfel de împrumut în termen de 12 sau 24 de luni. Acest lucru se datorează încasării unor dobânzi avantajoase (pentru ei).

Iată cum arată un credit până la salariu care nu este preferat de către un debitor inteligent:

 • Suma împrumutată: 500 MDL
 • Termen de scadență: 24 luni
 • Valoare DAE: 3878,6%
 • Valoare rată lunară (calculată la rambursare în 12/24 luni): 211,25 MDL/105,62 MDL

Dobânda zilnică este de 10/12 MDL, ceea ce înseamnă că dacă ai returna banii la următorul salariu, valoarea totală de plată ar fi considerabil redusă.

Ar trebui să aplic pentru un credit până la salariu?

Un credit până la salariu te poate ajuta în momentele în care ai nevoie de bani urgent și poate fi folosit pentru satisfacerea unui game largi de nevoi personale:

 • Pentru cheltuieli legate de o nuntă sau un eveniment similar;
 • Pentru diverse cheltuieli casnice;
 • Pentru a profită de diverse promoții;
 • Pentru nevoi urgente.

Un credit până la salariu poate contribui la îmbunătațirea scorului tău de credit pentru că arată că ești un bun platnic în cazul returnării banilor în termenul agreat.

Dacă creditul are rata dobânzii între 16-20% și este posibilă rambursarea în termen de 30 de zile, atunci este vorba de un credit performant, avantajos pentru solicitant.

Dacă crezi că rambursarea în 30 de zile ar putea să reprezinte o problemă, este de preferat să aplici pentru un credit rapid. Găsești mai multe detalii despre acest gen de împrumut aici.

Pentru a obține liste personalizate cu cele mai favorabile oferte folosește platforma Moneezy. Acest instrument online de comparare de împrumuturi te ajută să găsești rapid cele mai avantajoase oferte pentru tine.

Există credit până la salariu cu dobândă 0?

Da, există! Mai multi creditori oferă posibilitatea de a accesa un credit până la salariu dobândă 0 %. Pentru a putea beneficia de această ofertă fiecare creditor impune propriile condiții, de aceea este foarte important să compari întotdeauna ofertele mai multor creditori (folosind aceleași specificații, bineînțeles). Iată câteva dintre posibilele condiții:

 • solicitantul este client nou a respectivei OCN;
 • perioada de rambursare cu 0% dobândă este de maxim 30 de zile;
 • dobânda 0% aplicabilă până la o sumă anume (de exemplu 3000 MDL);
 • dobândă 0% în primele 7 zile

Cum pot să obțin un credit până la salariu fără acte?

Pentru creditele OCN nu sunt necesare foarte multe documente, majoritatea creditorilor solicită doar 1-3 acte. Minimul este o copie a actului de identitate și un extras de cont bancar pe numele solicitantului. Procesul si cerințele sunt simplificate, aplicația online este ușor de completat – și pentru cei cu abilități online limitate.

Un credit până la salariu fără acte nu este posibil în totalitate, solicitantul trebuie întotdeauna să prezinte 1-3 acte care să dovedească identitatea și venitul.

Credit până la salariu urgent pentru situații de criză

Un credit până la salariu este potrivit pentru situațiile de criza, când ai nevoie de bani instant. Aplicarea este rapidă și usoară, analizarea cererii este efectuată în câteva minute (în timpul orelor lucrătoare a fiecărui creditor) iar după aprobare, banii sunt de regulă virați în foarte scurt timp dacă nu instant.

Credite populare

CreditPrime

Întrebări Frecvente

Cine poate aplica pentru un credit până la salariu?
Persoanele majore, cu un venit stabil (vechime de muncă 3-6 luni) pot accesa un credit până la salariu.
Unde pot accesa cel mai ușor un credit până la salariu?
Pe Moneezy poți obține rapid o listă personalizată cu ofertele creditorilor noștri autorizați. Pentru a vedea lista întreagă de variante de credit până la salariu apasă aici.
Pot accesa un credit până la salariu fără acte?
Actele necesare accesării unui credit până la salariu diferă puțin de la creditor la creditor, însă minimul de acte necesare sunt: copie CI și extras de cont bancar. 
Ce fac când am nevoie de un credit până la salariu urgent?
Un credit până la salariu prin OCN este unul rapid. Completarea cererii durează doar câteva minute și poate fi făcută în totalitate online, și in timpul pauzei de masă. Aprobarea cererii și virarea banilor poate dura de la câteva minute până la cateva ore sau maxim o zi lucrătoare.  

Articole similare

Paștele se apropie cu pași repezi
Cosulet cu oua de PastePaștele este considerat cea mai veche și importantă sărbătoare creștinească,...
Tags: Paște, Paște 2021, sărbătoare, decorațiuni, buget, bani
Citeste mai mult
Ce tip de sector de activitate economică ar trebui să iei în considerare atunci când vrei să câștigi bani?
În cazul în care sâmburii dorinței de a te realiza din punct de vedere financiar și de a avea o cari...
Tags: economie globală, afaceri, creștere, industrii
Citeste mai mult
Gestionarea bugetului pe perioada studenției
Începutul vieții de student reprezintă un pas important în viață unui adult. Este primul pas în viaț...
Tags: credite pentru studenti, finanțare personală, buget
Citeste mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2022 Moneezy - All Rights Reserved