Moneezy – cea mai rapidă metodă să compari credite online!

Dacă vrei să găsești cel mai bun credit, atunci trebuie să înveți să aplici cel mai important pont – compararea împrumuturilor! Împreună cu noi vei ajunge un campion în comparare credite!

Compară credite aici
Moneezy
Alege suma
Alege perioada
Aș dori să împrumut orice sumă pentru o perioadă de X luni
Noi am gasit X împrumuturi pentru tine
Șterge filtrul

Noi am gasit X împrumuturi pentru tine

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Credit online – alege-l pe cel mai favorabil dintr-o vastitate de oferte!

Credit online Article
Cuprins

  Având la dispoziție peste 464 de companii ifn și asociații de împrumut și economii care îți oferă multiple produse de creditare, atunci când vrei un credit online s-ar putea să ți se pare complicat. Există tot felul de oferte, fiecare dintre ele având anumite caracteristici comune, cât și unele particulare.

  În general, 95% dintre ofertele de împrumut se adresează majorității debitorilor. Restul ofertelor se încadrează în categorie de top; aici trebuie să ajungi și tu dacă vrei condiții de creditare avantajoase. Compară ofertele pentru că numai în acest fel vei obține cel mai rentabil împrumut pe net!

  Folosește-te de regula celor 3 pași!

  Orice debitor responsabil cu banii săi știe că niciun credit online nu este ceea ce pare. Creditorii sunt interesați să obțină beneficii de pe urma banilor dați cu împrumut. Cu toate acestea există și instituții care au creat produse de creditare care sunt mai performante pentru anumite categorii de clienți.

  Compararea creditelor te ajută să găsești (prin eliminare) acele oferte care îți sunt de un real folos. Pentru a reuși în demersul tău este necesar să-ți impui să respecți regula celor trei pași (3 elemente pe care să le urmărești în momentul în care cauți un credit online):

  • Valoarea DAE;
  • Rata lunară;
  • Costurile totale ale creditului.

  Fiecare împrumut în parte se diferențiază prin aceste trei aspecte, pentru că fiecare aplicant se încadrează într-o anumită grupă de risc (din perspectiva creditorului). Istoria de credit contribuie decisiv la poziționarea mai sus sau mai jos a unui solicitant de împrumut pe net. Acest lucru se datorează nivelului salarial, a cererilor de împrumuturi de până în acel moment, a nivelului de rambursare, precum și a credit scoring-ului din Biroul de Credit.

  Dobânda anuală efectivă cuprinde toate elementele împrumutului; diferențele la nivel de ofertă se datorează prezenței sau absenței comisioanelor de analiză, acordare și administrare a împrumutului. În general, costul legat de administrare se menține la majoritatea creditelor de acest tip.

  Avantajele vin în momentul în care creditorii renunță la unul (sau amândouă) dintre comisioanele de acordare și analiză. Legiuitorul a prevăzut o limitare a DAE, dar, nivelul de aplicabilitate nu este 100% uniform pe piața de creditare.

  Rata lunară a unui credit online este decisă pe baza sumei împrumutate și a termenului de rambursare. În momentul în care împrumuți o sumă mică, dar pe un termen îndelungat, rata dobânzii va fi ridicată; valabil și pentru situația în care sume mari pe termene îndelungate (sunt aplicate și alte costuri).

  Ideal este să împrumuți sume pe termen mediu și să încerci să rambursezi cât mai rapid. Ori să aplici pentru o refinanțare; nu uita că este de preferat să optezi pentru o dobândă fixă, iar nu pentru una care este fluctuantă și care depinde de foarte mulți factori externi.

  Costurile totale ale creditului se referă la toate acele costuri existente, dar care pot apărea în cadrul unui împrumut. Nu este vorba doar despre acele costuri care sunt prevăzute și în DAE, ci și despre dobânda de penalizare și despre comisioanele de prelungire.

  În general, valoarea dobânzii de penalizare poate merge până la plus 3% față de valoarea DAE. Numai că dobânda penalizatoare se calculează în cazul unui credit online per ziua de întârziere, așa că, valoarea totală a creditului va fi influențată în mod clar.

  Educația financiară – folosește-te de bunele practici pentru a obține un credit de top!

  Poate că familiarizarea cu toate tipurile de împrumuturi de pe piață ți se pare a fi o pierdere de vreme. Numai că, ia în calcul faptul că este foarte posibil să te confrunți cu probleme de natură financiară  care te vor pune în situația de a contracta un împrumut. Mai mult că sigur că știi ce este un credit ipotecar, imobiliar, auto sau de nevoi personale.

  Ai auzit de creditul cu buletinul sau de cel fără adeverință de venit ori de creditul prin telefon. Iată că, fără să știi, deja ești la curent cu o parte dintre creditele de pe piață. În Moldova, la nivel de împrumuturi nebancare există o serie de variații de credit online:

  Și multe alte astfel de variante, cu aplicare online și cu obținerea banilor în diverse moduri (direct la unitatea emitentă a împrumutului, cu ridicarea banilor de la banca, cu virament bancar sau pe card ori cu aducerea acestora acasă). Învățând ABC-ul acestor împrumuturi, vei putea obține credite pe care le vei analiza într-un mod operativ și cu o eficiență ce-ți va garanta avantaje și la nivel de economisire.

  Aplici pentru un credit online, dar știi ce să urmărești?

  Dat fiind faptul că este unul dintre cele mai facile moduri de a obține bani cu împrumut, în mod cert, o să ți se pară foarte ușor să faci credit. Toți știm ce urmărim atunci când aplicăm pentru un împrumut: să primim banii ce ne sunt necesari.

  Numai că, de cele mai multe ori, ignorarea celorlalte aspecte adiacente scopului principal determina asumarea unor clauze contractuale nefavorabile. Așa că trebuie să îți adresezi câteva întrebări înainte de a aplica:

  • Știu că acesta este acel credit online care îmi satisface toate nevoile?
  • Există alte alternative mai favorabile în materie de împrumut?
  • Cât de mult mă ajută dacă realizez o analiză comparativă a creditelor de pe piață?
  • Cum pot efectua o astfel de analiză fără să pierd prea mult timp?
  • Pot să găsesc o dobândă avantajoasă, care să-mi permită să plătesc rate cât mai mici?

  Împrumuturile pot fi contractate în așa fel încât să nu reprezinte o gaură în bugetul tău. Este posibil să obții rate avantajoase, o dobândă preferențială sau o perioadă de grație, care îți va oferi șansa unui credit online favorabil.

  De aceea, înainte de a aplica la o recomandare de împrumut, efectuează o analiză comparativă, pentru că îți va fi utilă. Te va ajuta să economisești, în timp ce obții un împrumut rentabil!

  Credite populare

  Întrebări Frecvente

  🤷 Ce este un credit online?
  Un credit online este un tip de credit rapid oferite de organizațiile de creditare nebancară, unde întregul proces de aplicare și obținere a creditului se desfășoară online. Lista de creditori disponibili o găsiți aici.
  🙋 Cine poate aplica pentru un credit online?
  Toți cetățenii moldoveni, cu vârsta minimă de 18 ani și un venit stabil pot aplica pentru un credit online.
  ✅ De ce acte am nevoie pentru un credit online?
  Minimul de acte necesare este: un act de identitate valabil și o dovadă de venit.
  ⏳ Cât de rapid sunt transferații bani la un credit online?
  Dacă solicitarea de credit a fost aprobată, banii sunt transferați instant sau în maxim câteva ore după aprobare. 

  Credit până la salariu avantajos?

  Credit online Related Article
  Știai că...

   

  În 2018, creditarea nebancară din Republica Moldova s-a extins cu 45% comparativ cu perioada precedentă? Au fost acordate împrumuturi în valoare totală de 6, 7 miliarde MDL, iar numărul societăților ifn din Moldova a ajuns la 199 de unități. Sursa: Moldavian National Bank