Moneezy – găsește un credit nevoi personale care ți se potrivește!

Aici, Moneezy, vei găsi un credit nevoi personale în cele mai bune condiții.  Noi am făcut compararea de credite – mai simplă, mai avantajoasă și gratuită!

Compară credite nevoi personale aici
Moneezy
Alege suma
Alege perioada
Aș dori să împrumut orice sumă pentru o perioadă de X luni
Noi am gasit X împrumuturi pentru tine
Șterge filtrul

Noi am gasit X împrumuturi pentru tine

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Află cum să alegi cel mai favorabil credit de nevoi personale!

Credit nevoi personale Article
Cuprins

  Piața de creditare IFN din Republica Moldova dispune de aproximativ 199 instituții nebancare (cifra raportată în 2018). Noi te ajutăm să găsești de fiecare dată un credit care să fie exact așa cum îți dorești: ușor de obținut și de rambursat, atractiv din punct de vedere al dobânzii și cu un termen de returnare cât mai accesibil. Descoperă cum poți face față junglei ofertelor de creditare IFN în cel mai favorabil mod pentru tine!

  Avantajele solicitantului de credit nevoi personale

  Comparativ cu creditele nebancare urgențe sau creditele bancare, un credit de nevoi personale este insoțit de mai multe beneficii:

  1. Obții sume mai mari de bani – un credit de nevoi personale poate cuprinde sume mult mai mari decât un credit rapid. Valoarea maxima la credite de nevoi personale este de până la zece ori mai mare decât la credite nebancare urgente sau credite rapide.
  2. Termen de scadență mai lung – rambursarea se face pe o durată extinsă, de până la câțiva ani (maxim 5).
  3. Rată de dobândă mai mică – dobânda se raportează la termenul de scadență. Acest tip de credit este mai favorabil și în comparație cu un card de credit de la bancă (unde trebuie să returnezi banii consumați până la finalul lunii sau într-un termen de maxim 30 de zile).
  4. Aprobare rapidă – spre deosebire de bănci, rata de aprobare a creditului de nevoi personale este mult mai ridicata, analizarea aplicației fiind efectuată în circa 30 de minute sau maxim o zi lucrătoare.
  5. DAE redusă – multe comisioane au fost eliminate, precum comisioanele de analiză și de acordare credit. Drept urmare, valoarea DAE este mult mai favorabilă, spre deosebire de multe alte tipuri de împrumuturi.
  6. Numărul redus de documente necesare – nu este necesară prezentarea unui număr mare de acte cu valoare justificativă, fiind suficient cartea de identitate, extrasul de cont a solicitantului și o dovadă de adresă.
  7. Posibilitate de extindere a creditului – spre deosebire de bănci, la un credit nebancar de nevoi personale, poți să prelungești termenul de creditare (contra achitării unei sume proporționale din împrumut sau a unui comision).

  Aplică pentru un credit cu adevărat rentabil pentru nevoile tale personale cu ajutorul unui instrument performant de identificare și comparare de împrumuturi IFN.

  Cum știi dacă ți se potrivește un anumit credit nevoi personale?

  Cu peste 467 de societăți IFN în Republica Moldova este posibil sa te simți copleșit de marea de oferte. IFN-urile sunt reglementate și monitorizate de BNM prin legi și registre speciale în care sunt înmatriculate aceste instituții.

  În calitate de solicitant poate să fie foarte dificil să identifi acele 5% de oferte performante. Iată de ce o platformă online de comparare de credite de nevoi personale este un ajutor excelent:

  • Te ghidează în identificarea celui mai favorabil împrumut;
  • Facilitează găsirea de multiple oferte din care o poți alege pe cea potrivită;
  • Procedura de comparare este simplificată și accesibilă online de pe orice dispozitiv

  Cum folosești platforma de comparare de credite de nevoi personale?

  • Intri pe net, selectezi platforma de comparare credite online, selectezi suma și perioada de creditare și în cateva secunde se afișează ofertele;
  • După ce ai găsit cea mai favorabilă ofertă, selectezi creditorul și o să fi redirecționat automat.

  Chiar este atât de simplu să obții un împrumut cu adevărat avantajos, atâta timp cât optezi pentru comparatorul de credite adecvat. 

  Condiții credit de nevoi personale

  Indiferent de cât de bun este un astfel de comparator, există anumite criterii pe care trebuie să le îndeplinești:

  • Vârsta (ofertele se adresează unui segment larg cu vârsta cuprinsă între 18 -75 ani);
  • Cetățenie (creditele de nevoi personale se acordă doar cetățenilor moldoveni );
  • Dovadă a cetățeniei și vârstei (carte de identitate);
  • Dovadă venit – sunt acceptate venituri cu valoare minimă, realizate din una sau multiple surse.

  În general, suma minimă care se oferă printr-un credit nevoi personale este de 500 MDL , suma maximă ajungând până la aproximativ 30 000 MDL.

  În cât timp se aprobă un credit de nevoi personale?

  • Companiile IFN se remarcă și prin rapiditatea procesării și aprobării creditelor.
  • Completarea si aprobarea cererii poate dura de la câteva minute pâna la câteva ore. 
  • Procesul este atât de simplificat încât o astfel de cerere poate fi completată în pauza de masă.

  Gândește-te cât de mult timp economisești cu un comparator de credite, care pe baza click-uri îți afișează ofertele, cu avantajele și dezavantajelor fiecărui credit în parte.

  Pro și contra credit nevoi personale

  Accesarea unui credit de nevoi personal se bazează pe analiza detaliată a acestuia. Trebuie luate în calcul atât aspectele pozitive, cât și cele negative, astfel încât să se evidențieze cât mai bine particularitățile creditului ales.

  Pro

  • Accesare și aprobare rapidă (prin diverse medii – telefon, online sau direct);
  • Sume de bani mari;
  • Termen de rambursare extins (până la 36 de luni);
  • Venituri variate acceptate (se acceptă câștiguri cu valori minime și din surse multiple);
  • Număr restrâns de condiții de îndeplinit;
  • Nu sunt cerute garanții/giranți;
  • Posibilitate de extindere împrumut.

   

  Contra

  • Dobândă puțin mai ridicată decât la bancă;
  • Penalizare pentru neplată;
  • Riscul de a fi înscris în Biroul de Credit (ca restanțier/rău-platnic).

  Împrumuturile de acest tip sunt mai favorabile decât alte variante de creditare. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun credit trebuie făcută cu mare atenție.

  Sprijinul oferit de un comparator online pentru împrumuturi se dovedește esențial în astfel de situații. Aplică online prin intermediul unui instrument de comparație de credite!

  Costurile unui credit nevoi personale

  Orice împrumut care se încadrează în cele 5 procente îți va oferi condiții de creditare foarte bune. Pentru a ajunge acolo, nivelul tău de scoring trebuie să tindă către valoarea de 800 de puncte.

  În caz că nu te încadrezi, cât timp credit-scoringul tău este mai ridicat de 500 de puncte, cresc șansele de a obține o dobândă mai bună. Iată și un exemplu practic de costuri la un credit nevoi personale:

  • Suma creditată: 20 000 MDL
  • Termen de scadență: 36 luni
  • Valoare dobândă: 34.9%
  • Comision de analiză: 1999 MDL
  • Comision de administrare: 139 MDL
  • DAE: 488, 18%
  • Valoare rată lunară: 1042,59 MDL

  Optează pentru comparatorul online de împrumuturi Moneezy, care te va ajuta să alegi cea mai bună ofertă. Obține de fiecare dată un credit de nevoi personale cu dobândă cât mai mică și cu cele mai scăzute comisioane de pe piață!

   

  Credite populare

  Întrebări Frecvente

  🧭 Unde găsesc un calculator de credit de nevoi personale?
  Fiecare creditor oferă un astfel de calculator pe website. Unii creditori oferă și posibilitatea de simula un credit de nevoi personale.
  ⌛ Câte luni trebuie să ai lucrate pentru un credit de nevoi personale?
  Fiecare creditor impune propriile condiții de eligibilitate, acestea se referă la vârsta creditorului, vechimea de munca  cât și venitul lunar. Printre actele necesare se numără o dovadă a venitului lunar pe 1-3 luni, în funție de creditor și de suma de bani dorită.
  ❓ În cât timp se aprobă un credit de nevoi personale?
  Evaluarea si aprobarea cererii este de regulă foarte rapidă, poate dura de la câteva minute panâ la cateva ore sau maxim o zi lucrătoare.
  ✅ Care este cel mai bun credit de nevoi personale?
  Fiecare dintre noi are nevoi diferite, așa cum și fiecare creditor are cerințe diferite. Ca să găsești cel mai bun credit de nevoi personale pentru tine compară ofertele disponibile pe Moneezy. Lista cu creditorii noștri verificați o găsești aici.

  Asigura-te că obții cel mai bun credit rapid!

  Credit nevoi personale Related Article
  Știai că...

   

  În 2018, creditarea nebancară din Republica Moldova s-a extins cu 45% comparativ cu perioada precedentă? Au fost acordate împrumuturi în valoare totală de 6, 7 miliarde MDL, iar numărul societăților ifn din Moldova a ajuns la 199 de unități. Sursa: Moldavian National Bank