Moneezy – găsește un credit nevoi personale care ți se potrivește!

Aici, Moneezy, vei găsi un credit nevoi personale în cele mai bune condiții.  Noi am făcut compararea de credite – mai simplă, mai avantajoasă și gratuită!

hero image
Alege suma
Alegeți perioadă
Aș dori să împrumut orice sumă pentru o perioadă de X luni
Noi am gasit 3 împrumuturi pentru tine
Șterge filtrul

Noi am gasit 3 împrumuturi pentru tine

Suma

1.000 - 50.000 L

Perioadă

5 - 30 zile

Categorie

Credit iute

Vârsta Minimă

18 ani

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 L. Perioadă: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 L. DAE Maximă: 507.35%.

Suma

500 - 7.000 L

Perioadă

7 - 30 zile

Categorie

Credit iute

Vârsta Minimă

20 ani

Pentru un împrumut în valoare de 2.000 L. Perioadă: 30 zile. Suma totală de plată este de 2.600 L. DAE Maximă: 2334%.

Suma

1.000 - 7.000 L

Perioadă

10 - 30 zile

Categorie

Credit iute

Vârsta Minimă

18 ani

Pentru un împrumut în valoare de 2.000 L. Perioadă: 30 zile. Suma totală de plată este de 2.600 L. DAE Maximă: 365%.

Învață cum să-ți alegi un credit nevoi personale favorabil!

Our articles image
Concluzie

 • Nu înfrunta niciodată junglă ofertelor fără un instrument care de ajutor.
 • Bazează-te pe Moneezy în orice situație!
 • Vei obține un credit nevoi personale cu adevărat favorabil!

Piața de creditare ifn din Republica Moldova dispune de aproximativ 199 instituții nebancare (cifra raportată în 2018). Noi te ajutăm să găsești de fiecare dată un credit care să fie exact așa cum îți dorești: lejer de obținut și de înapoiat, atractiv din punct de vedere al dobânzii și cu un termen de returnare cât mai accesibil. Descoperă cum poți face față prin jungla ofertelor de creditare ifn în cel mai favorabil mod pentru tine!

Beneficii puse la dispoziție solicitantului de un credit nevoi personale

Comparativ cu împrumuturile de urgență sau cele bancare, un credit de nevoi personale este mult mai benefic:

 1. Obții sume de bani mari – un astfel de împrumut este mult mai favorabil în termeni de bani obținuți decât de pe urma creditelor rapide. Valoarea este de până la de zece ori mai mare decât în cazul creditelor urgente.
 2. Termen de scadență mărit – rambursarea se va face pe o durată extinsă, de până la câțiva ani (maxim 5 ani), astfel că vei beneficia de condiții mai profitabile.
 3. Rată de dobândă diminuată – se raportează la termenul de scadență astfel că este mult mai benefic decât dacă ar fi trebuit să dai banii într-o lună. Acest tip de împrumut este favorabil și-n comparație cu un card de credit de la bancă (unde trebuie să returnezi banii consumați până la finalul lunii sau într-un termen de maxim 30 de zile).
 4. Aprobare rapidă – spre deosebire de bănci, nivelul aprobare este cu mult mai ridicat, analizarea aplicației fiind efectuată în circa 30 de minute sau maxim o zi lucrătoare.
 5. DAE scăzută – multe comisioane au fost eliminate, așa cum este cele de analiză și de acordare. Drept urmare, valoarea dobânzii anuale efective este mult mai favorabilă, spre deosebire de multe alte tipuri de împrumuturi.
 6. Număr documente redus – nu este necesară prezentarea unui număr sporit de acte cu valoare justificativă, fiind suficient buletinul, un extras de pe contul solicitantului și o dovadă de adresă.
 7. Posibilitate extindere credit – spre deosebire de bănci, la un credit nevoi personale nebancar, poți să prelungești termenul de creditare (contra achitării unei sume proporționale din împrumut sau stabilită de creditor).

Aplică pentru un credit cu adevărat rentabil pentru nevoile tale personale cu ajutorul unui instrument performant de identificare și comparație împrumuturi ifn.

Cum știi dacă ți se potrivește un anumit credit nevoi personale?

Drumul prin jungla creditelor ifn este anevoios, din moment ce piața este generoasă (peste 467 de companii nebancare și asociații de împrumut și economii). BNM le reglementează și monitorizează prin legi speciale și registrele în care aceste instituții sunt înmatriculate.

Noi îți oferim acces la oferte credite nebancare de top, furnizându-ți informații utile despre împrumuturile  care te pot interesa (sumă, perioadă, categorie și vârsta minimă de acceptare). În plus, toate aceste oferte fac parte din categoria celor mai reprezentative. Iată de ce un comparator online de credite nevoi personale este excelent ca ajutor:

 • Te ghidează în identificarea celui mai favorabil împrumut;
 • Îți facilitează găsirea unor oferte multiple din care o poți alege pe cea potrivită;
 • Dispune de o procedură de lucru simplificată și accesibilă de pe orice modul de conectare online;
 • Intri pe net, pe respectivul comparator de credite, configurezi selectorul de suma și scadența, apoi primești ofertele;
 • După ce ai optat pentru cea mai favorabilă, beneficiezi de redirecționare automată către creditor.

Pentru că este atât de simplu să iei un împrumut cu adevărat favorabil, atât timp cât ai optat pentru comparatorul de credite adecvat. Nu uita că, oricât de bun ar fi un astfel de instrument, tot trebuie să te încadrezi în niște criterii de împrumut:

 • Vârsta (fiecare ofertă se adresează unui segment larg de persoane, etatea acestora fiind 18/22-65/70 ani);
 • Cetățenie (se acordă cetățenilor moldoveni);
 • Dovadă a cetățeniei și vârstei (carte de identitate);
 • Dovadă venit – sunt acceptate câștiguri cu o valoare minimă, dar și realizate din multiple surse.

În general, suma minimă care se oferă printr-un credit nevoi personale este de 500 MDL, maximă ajungând până la circa 30000 MDL.

Poți obține un credit în pauza de masă?

În mod cert, companiile de creditare ifn se mișcă foarte repede atunci când vine vorba de acordare împrumut. Așa că, acesta poate fi obținut în maxim 1 oră (timpii pot varia de la un sfert de oră și până la câteva ore, dar acest lucru depinde doar de împrumutat și împrumutător).

Gândește-te cât de mult timp îți oferă un comparator de credite, dat fiind faptul că te ajută să eviți petrecerea timpului în căutarea avantajelor și dezavantajelor fiecărui credit în parte.

Pro și contra credit nevoi personale

Cu siguranță că accesarea unui împrumut pentru necesități individuale se bazează pe analiza aprofundată a acestuia. Trebuie luate în calcul atât aspectele pozitive, cât și cele negative, astfel încât să se evidențieze cât mai bine particularitățile creditului ales.

Pro

 • Accesare și aprobare rapidă (prin diverse medii – telefon, online sau direct);
 • Sume de bani mari;
 • Termen de rambursare extins - până la 36 de luni;
 • Venituri variate acceptate (se acceptă câștiguri cu valori minime și din surse multiple);
 • Număr restrâns de condiții de îndeplinit;
 • Nu sunt cerute garanții/gaj/co-debitori;
 • Posibilitate extindere împrumut.

Contra

 • Dobândă puțin mai ridicată ca la bancă;
 • Dobânzi penalizatoare pentru neplată;
 • Riscul de a fi înscris în Biroul de Credit (ca restanțier/rău-platnic).

Împrumuturile de acest tip sunt cu mult mai favorabile decât alte variante de creditare. Cu toate acestea, alegerea celui mai bun credit este o operațiune care trebuie făcută cu mare atenție.

Sprijinul oferit de un comparator online pentru împrumuturi se dovedește salutar în astfel de situații. Aplică online prin intermediul unui instrument de comparație de credite!

Costurile unui credit nevoi personale

Orice împrumut care se încadrează în cele 5 procente îți va oferi condiții de creditare foarte bune. Pentru a ajunge acolo, nivelul tău de scoring trebuie să tindă către valoarea de 800 de puncte.

În situația în care nu te încadrezi, pe măsură ce credit scoringul tău este mai ridicat de 500 de puncte, cresc șansele de a obține o dobândă mai bună. Iată și un exemplu practic de costuri la un credit nevoi personale:

 • Suma creditată: 20000 MDL
 • Termen de scadență: 36 luni
 • Valoare dobândă: 34.9%
 • Comision de analiză: 1999 MDL
 • Comision de administrare: 139 MDL
 • DAE: 488, 18%
 • Valoare rată lunară: 1042, 59 MDL

Optează pentru comparatorul online de împrumuturi Moneezy, care va face lumina prin jungla ofertelor de creditare. Te va ajuta să obții de fiecare dată un împrumut nevoi personale cu dobândă cât mai mică și cu cele mai scăzute comisioane de pe piață.


Securizează orice împrumut rapid!

Our articles image
Știai că...

 

În 2018, creditarea nebancară din Republica Moldova s-a extins cu 45% comparativ cu perioada precedentă? Au fost acordate împrumuturi în valoare totală de 6, 7 miliarde MDL, iar numărul societăților ifn din Moldova a ajuns la 199 de unități. Sursa: Moldavian National Bank