CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioada
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioada: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Cine câştigă mai bine în fascinanta lume a celebrităților?

Cu toate că nu ne place să recunoaștem, ar trebui să admitem faptul că ne cam interesează să urmărim viața vedetelor pe care le vedem în fiecare zi la TV, în ziare sau pe paginile platformelor de socializare. Și chiar dacă ne dorim în secret să ne “contaminăm” de stilul lor de viață fascinant, într-un final nu facem decât să ajungem să ne simțim nesiguri și frustrați...Dar, asta nu ne împiedică să renunțăm, nu-i așa?

Așa că, fără nicio altă introducere, îți prezentăm cele mai bine plătite celebrități și vedete din perioada Iunie 2018 – Iunie 2019. Ține-te bine, fiindcă va fi ca o călătorie cu rollercoaster-ul – una în care vom vorbi despre sume cu multe zero-uri!

Câți bani câștigă celebritățile?

10. CANELO ALVAREZ

Tânărul boxer mexican a sărit direct pe locul 10 din această listă, cu un total al veniturilor de vreo 92 milioane de Dolari în sezonul 2018/2019. Obținerea cu ușurință a peste 50 de milioane de Dolari pentru numai 2 meciuri de bix în 2018 l-a propulsat drept cel mai bine plătit al 4-lea sportiv al lumii.

Care ar fi previziunile pentru acest sportiv? Se pare că globul de cristal spune că va câștiga aproximativ 35 de milioane de Dolari pe meci, în viitor. Alvarez este cel mai tânăr membru al unei familii cu 8 copii, așa că este de înțeles de ce a devenit un pugilist de clasă mondială – pentru că a trebuit să învețe să se apere încă de mic!

9. DR. PHIL (DR. PHIL MCGRAW)

Se poate spune că încă nu ai trăit dacă nu ți-ai petrecut o după-amiază cu ochii lipiți de televizor, urmărindu-l pe Dr. Phil, care le oferă oamenilor soluții pentru niște probleme de care nici măcar habar nu aveai că pot exista în realitate. Faptul că este “pe sticlă” de foarte mulți ani i-a adus faimă și popularitate din plin, așa că nu este de mirare că s-a poziționat pe locul 9 în acest top, cu un venit obținut anul trecut, în valoare de 93 de milioane de Dolari.

Show-ul său este unul dintre cele mai urmărite programe TV din lume, și nu doar că este prezentatorul propriei emisiuni, dar, acesta mai este și producător al altor două programe (“The Bull” și “The Doctors”). Și cum nu era de ajuns, și-a lansat și o aplicație, “Doctors on Demand”, care are o valoare de piață cifrată în jurul sumei de 300 de milione de Dolari.

În mod sigur, doctorului nostru nu îi place să se culce pe laurii deja câștigați.

8. THE EAGLES

Trupa rock americană a anilor ’70 încă este la putere! La peste 50 de ani de la prima lor întâlnire, încă mai organizează turnee, ceea ce le-a adus cel de-al 8-lea loc pe listă, cu un câștig de 98 milioane de Dolari în anul ce a trecut.

Ultimul lor turneu a însemnat un profit de peste 3 milioane de Dolari pentru fiecare oprire – dar, se pare că oamenii și-au meritat fiecare bănuț! Chiar dacă au luat o pauză de vreo 14 ani în anii ’80 și ’90, se pare că încă nu au terminat bateriile și sunt gata să continue să ne ofere distracție de calitate!

7. NEYMAR

Vedeta de fotbal din Brazilia, Neymar, a devenit cunoscută ca urmare a transferului de la clubul spaniol Barcelona la clubul francez Paris Saint-Germain. Mutarea jucătorului a fost cea mai costisitoare din istoria fotbalului, clubul din Franța plătind pentru tânărul fotbalist suma de 250 de milioane de Dolari. Transferul acesta este sursa clasării jucătorului pe cea de-a 7-a poziție din acest clasament, veniturile sale anuale fiind anul trecut în valoare de 103 milioane de Dolari.

În afară de faptul că este cel mai scump jucător de până acum, Neymar ocupă și locul secund în topul celor mai populari sportivi pe platformele de social media, unde are peste 123 de milioane de urmăritori – mai este necesar să zicem “Uau”?

Desigur, precum și multe alte vedete care trăiesc în acesta lume fascinantă, nu totul este “lapte și miere”, pentru că starul “a uitat” să-și plătească taxele și impozitele pe doi ani (2011-2013) și a sfârșit prin a plăti o amendă în valoare de 1 milion de Dolari. Totuși, nu trebuie să îi plângem de milă, fiindcă, din câte se poate observa, are de unde!

6. CRISTIANO RONALDO

Cu certitudine ai auzit de super starul portughez; dacă nu din fotbal, atunci pentru aspectul său fabulos! Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști de pe planetă, iar acest lucru se reflectă în veniturile obținute anul trecut. Astfel, conturile sale au crescut cu peste 107 milioane de Dolari.

Jucătorul a câștigat titlul de Jucătorul Anului FIFA de 5 ori și a înscris cele mai multe goluri din istoria Champions League. Acestea sunt motivele evidente pentru care acesta strălucește și pe internet, acolo unde conturile sale de pe platformele de socializare numără nu mai puțin de 200 de milioane de urmăritori. Iar acest lucru vorbește de la sine despre valoarea lui.

5. ED SHEERAN

Cântărețul de origine engleză a surprins întreaga planetă ca un uragan. Cântecele sale, “Shape of You”, “Thinking Out Loud” și “Photograph” au atins sufletele oamenilor de pretutindeni – și, așa cum era normal, i-au adus acestuia o grămadă de bani.

De fapt, numai anul trecut, artistul a câștigat 108 milioane de Dolari.

Și, în ciuda faptului că mulți au râs de aspectul lui roșcat, nimic nu l-a făcut să dea înapoi!

4. LIONEL MESSI

Și, iată că, acum vine rândul celui mai bun sportiv al lumii la nivel de câștiguri obținute anul trecut – Messi.

Un fotbalist cu o viteză uimitoare, ca a unui glonț, nu merită decât un venit care să îi crească cu viteza fulgerului, iar suma de 123 de milioane de Dolari este elocventă în acest sens.

Nu sunt foarte mulți oameni care să poată ține ritmul cu el – așa că era normal ca brandul Adidas să pună ochii pe jucător. Având o colaborare pe termen îndelungat cu această marcă, nu există niciun risc ca să aibă probleme financiare. Chiar și atunci când își va agăța ghetele în cui.

3. KANYE WEST

Faimosul cântăreț de muzică rap este mai cunoscut ca fiind partenerul lui Kim Kardashian, așa că acest lucru i-a adus o ascensiune fulminantă pe scara financiară.

Colaborarea sa cu Adidas pentru crearea tenișilor Yeezy i-a adus companiei un profit de peste 873 de milioane de Dolari în numai 12 luni. Iar după și-a încasat partea sa, “de numai” 12% din valoarea vânzărilor, Kayne a primit o sumă frumușică de aproximativ 146 de milioane de Dolari (numai pentru anul trecut). Iar acest lucru este perfect ilustrat de numele său, care, în Swahili, înseamnă “Unicul” – și trebuie să recunoaștem că i se potrivește de minune!

2. KYLIE JENNER

La numai 22 de ani, mogulul în materie de make-up este cea mai tânăra miliardară “auto-fabricată” de până acum. Din 2015, brandul ei de cosmetice “Kylie Cosmetics” a crescut în popularitate în fiecare zi, așa că astăzi, compania ei valorează aproximativ 874 de milioane de Dolari.

Așa că nu sunt prea multe de spus din moment ce în perioada 2018/2019 a câștigat nici mai mult, nici mai puțin de 157 de milioane de Dolari.

Și chiar dacă familia ei este faimoasă pentru showurile dramatice, în mod cert această femeie de afaceri poate mult mai multe!

1. TAYLOR SWIFT

Pe primul loc (care este și cel mai mișto loc, nu-i așa?) se clasează această tânără pasăre măiastră a cântecului.

Cu peste 200 de distincții și premii obținute până în prezent, tânăra vedetă a demonstrat de ce merită să fie pe acest loc. Dedicarea sa pentru muzică i-a adus numai anul trecut 168 de milioane de Dolari – doar o mică adăugire la conturile sale.

Turneul său “Stadion Tour”, din 2018, este turneul cu cele mai mari încasări din istoria SUA – valoarea câștigurilor a fost de 250 de milioane de Dolari. Ceea ce înseamnă că, la numai 29 de ani, putem presupune că vor mai urma încă mulți ani în care își va interpreta cântecele. Așa că, acum îți recomandăm să îți încălzești puțin vocea și să te delectezi cu melodiile acesteia: Bad Blood”, “Shake It Off” și “Blank Space”.

Scris de:
Emil Kjær

Emil Kjær

Emil își folosește expertiza pentru a face diferența în sectorul financiar. A studiat la Universitatea din Danemarca de Sud și este director general la Intelligent Banker din 2013, unde a ajutat peste 500.000 de utilizatori din întreaga lume cu nevoile lor financiare.

Articole similare

Cine câştigă mai bine în fascinanta lume a celebrităților?
Cu toate că nu ne place să recunoaștem, ar trebui să admitem faptul că ne cam interesează să urmărim...
Tags: celebrități, bogați, bani
Citește mai mult
5 sfaturi practice pentru a economisi în viața de zi cu zi
Este nevoie de surprinzător de puțin pentru a economisi bani în viața de zi cu zi și pentru a avea m...
Tags: economisește bani, sfaturi pentru a economisi, economii
Citește mai mult
Ce este o casă inteligentă?
Casele inteligente (cunoscute și ca smart homes) sunt o tendință relativ nouă, aflată în creștere în...
Tags: Casă inteligentă, Smart home, IoT, Dispozitive inteligente
Citește mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved