CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioada
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioada: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Ce tip de sector de activitate economică ar trebui să iei în considerare atunci când vrei să câștigi bani?

Cum să faci bani?

În cazul în care sâmburii dorinței de a te realiza din punct de vedere financiar și de a avea o carieră de top au rodit în interiorul tău – iar scopul este acela de a te bucura de o viață fără griji sau, dimpotrivă, acela de a-i ajuta pe ceilalți – atunci acestea sunt opțiunile pe care ar trebui să le iei în considerare pentru viitoarea ta carieră!

Forbes a întocmit un Top 5 cu sectoarele de activitate în care se găsesc cei mai mulți miliardari ai lumii – așa că, asta este calea pe care ți-o dorești în viață? Dacă răspunzi pozitiv, atunci așteaptă-te să fie un drum lung, ceea ce înseamnă că trebuie să începi să muncești imediat ce termini de citit acest articol! Cu toate că poți obține bani buni în aproape fiecare sector economic, cele mai mari șanse de reușită le vei avea într-unul dintre aceste domenii:

1) Finanțe și Investiții

Pe primul loc (la diferență mare de celelalte sectoare) vei găsi domeniul finanțelor și al investițiilor. Acoperă 15% din totalul miliardarilor la nivel global – așa că este cât se poate de evident de ce prezintă un nivel de atractivitate crescut! Ceea ce înseamnă că dacă ești gata să faci bani pentru alții (adică pentru cei ale căror buzunare sunt deja pline), atunci te afli de partea corectă a baricadei și ești gata să pornești și tu pe drumul îmbogățirii. Acest sector economic număr aproximativ 270 de miliardari.

2) Modă și Retail

Se prea poate ca branduri de modă precum Ralph Lauren și Armani să îți fie foarte cunoscute – dar aceștia nu fac decât să deschidă lista miliardarilor care se regăsesc în categoria modei și retail-ului. 12% dintre miliardarii lumii se găsesc în acest sector și acoperă un număr destul de mare de branduri. Printre acestea se numără și lanțurile de magazine alimentare și afacerile mari din sectorul vânzărilor cu amănuntul. Așa că, posibilități de creștere există – întrebarea este dacă ești o persoană creativă?

3) Imobiliare

În situația în care ți-ai propus să îi calci pe urme lui Donald Trump (și nu ne referim aici la aceea de a deveni președintele SUA), atunci acesta este domeniul în care o poți face. Imobiliarele sunt una dintre cele mai importante surse de înavuțire a celor super bogați, adică al unui procent de 9% dintre miliardarii lumii. Întotdeauna va fi nevoie de oameni care au un simt deosebit al imobiliarelor – așa că dacă nu ți-ai propus să vinzi igluuri în Dubai, atunci sunt șanse destul de bune ca să faci carieră în acest domeniu! (Desigur, la început ar trebui să o iei de jos și să le vinzi case celor bogați, asta până când balanța contului tu bancar va începe să crească; apoi, poți începe să investești).

4) Tehnologie

Nu este nicio surpriză faptul că mulți oameni s-au îmbogățit din afacerile cu tehnologie. Nicicând nu a fost o mai mare cerere de tehnologie ca acum, așa că se constată o creștere din ce în ce mai mare a valorii conturilor celor care activează în acest sector. Un bun exemplu este cel al lui Mark Zuckerberg – cu o idee simplă a dezvoltat cea mai mare platformă de socializare din lume. Așa că tot ceea ce îți trebuie este ceva ingeniozitate tehnologică, o idee bună și capacitate de muncă și te poți număra și tu printre cei 9% dintre miliardarii care și-au construit viitorul pe baza tehnologiei.

5) Industria Manufacturieră

Cornetele pentru înghețată, săpunurile, pastele sau chip-surile – sunt câteva dintre multiplele posibilități în care poți progresa dacă alegi industria manufacturieră și chiar dacă există câțiva experți care susțin că industria manufacturieră este în coborâre pe scara îmbogățirii, noi avem motive să o plasăm pe locul 5. Dacă alegi acest sector economic, ar trebui să iei în calcul faptul că necesită foarte multă muncă și nici să nu cumva să te aștepți să o iei de la 0 și să ajungi la 100 în numai două zile. Fiindcă răbdarea este cheia către îmbogățire. Tu ai ceea ce îți trebuie pentru a reuși?

Nu poți deveni miliardar peste noapte și chiar dacă ne putem gândi că bogăția vine mai ales la cei care nu fac nimic, nu este cazul (în mod normal) în aceste sectoare economice. Așa că, în afară de multă muncă (și din greu) și ceva răbdare, rețeta mai conține și ceva “piele groasă”. Iar dacă nu o ai încă, atunci ar fi bine să înveți să ți-o formezi – pentru că banii vor influența întotdeauna părerile oamenilor. Te interesează să afli care dintre sectoarele economice despre care am discutat sunt în fruntea listei în funcție de zona geografică? Le vei găsi în lista de mai jos:

GLOBAL

 1. Finanțe și Investiții: 267 miliardari (15% din nivelul global)
 2. Modă și Retail: 221 miliardari (12% din nivelul global)
 3. Imobiliare: 163 miliardari (9% din nivelul global)
 4. Tehnologie: 159 miliardari (9% din nivelul global)
 5. Industria Manufacturieră: 157 miliardari (9% din nivelul global)
 6. Altele: 145 miliardari (8% din nivelul global)
 7. Alimente și Băuturi: 141 miliardari (8% din nivelul global)
 8. Sănătate: 113 miliardari (6% din nivelul global)
 9. Energie: 80 miliardari (4% din nivelul global)
 10. Media și divertisment: 74 miliardari (4% din nivelul global)

ASIA ȘI PACIFIC

 1. Imobiliare (17%)
 2. Industria Manufacturieră (14%)
 3. Altele (12%)
 4. Tehnologie(12%)
 5. Modă și Retail (9%)

EUROPA

 1. Modă și Retail (21%)
 2. Finanțe și Investiții (14%)
 3. Industria Manufacturieră (9%)
 4. Alimente și Băuturi (8%)
 5. Sănătate (8%)

ORIENTUL MIJLOCIU ȘI AFRICA

 1. Altele (30%)
 2. Finanțe și Investiții (12%)
 3. Construcții și Structuri Edilitare (9%)
 4. Modă și Retail (8%)
 5. Industria metaliferă și minerit (7%)

AMERICA DE SUD ȘI MEXIC (FĂRĂ SUA)

 1. Finanțe și Investiții (20%)
 2. Modă și Retail (14%)
 3. Alimente și Băuturi (14%)
 4. Altele(13%)
 5. Media și divertisment (7%)

SUA

 1. Finanțe și Investiții (24%)
 2. Tehnologie (14%)
 3. Alimente și Băuturi (10%)
 4. Modă și Retail (9%)
 5. Imobiliare (7%)
Scris de:
Emil Kjær

Emil Kjær

Emil își folosește expertiza pentru a face diferența în sectorul financiar. A studiat la Universitatea din Danemarca de Sud și este director general la Intelligent Banker din 2013, unde a ajutat peste 500.000 de utilizatori din întreaga lume cu nevoile lor financiare.

Articole similare

Ghid cumpărături online
Ghid pentru cumparaturi onlineAnul 2020 a fost cu siguranță un an memorabil, am întalnit multe provo...
Tags: online shopping, magazine online, web-shop, e-shop
Citește mai mult
Împrumuturi urgente pentru cheltuieli neașteptate
Cu toții cunoaștem acest scenariu - facturi medicale neașteptate, reparații auto, renovarea locuințe...
Tags: Credite, Cheltuieli, COVID19
Citește mai mult
Cum să gestionezi bugetul pe perioada studenției
Începutul vieții de student reprezintă un pas important în viață unui adult. Este primul pas în viaț...
Tags: Credit pentru studenți, Finanțe personale, Buget
Citește mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved