CreditPrime
1.000 - 50.000 MDL Suma
1 - 24 luni Perioada
Cererea se completează în 15 minute
Bani în numerar sau pe card
Contract online 100%

Pentru un împrumut în valoare de 6.000 MDL. Perioada: 30 zile. Suma totală de plată este de 8.502 MDL. DAE Maximă: 507.35%.

Cardul de Credit Apple - obține mai mult de la viitor!

Inovație în lumea cărților de credit!

Apple Pay este una dintre subdiviziunile marii companii, axată pe dezvoltarea de soluții de plată și în domeniul financiar. Obiectivul pe care și l-au propus odată cu lansarea noului produs este acela de a dezvolta opțiuni de plată mai sigure și de a lupta împotriva fraudei cu cardurile de credit.

Este posibil ca această bătălie să fie una epică, în stilul Game of Thrones sau una care să se desfășoare în siguranță, dar este important de reținut numele acestui produs: Creditul de Credit Apple.

CARDUL DE CREDIT CU SIGURANȚĂ ȘI RECOMPENSE GARANTATE

Abia ce s-a terminat o etapă din lungul șir de lansări de natură tehnologică și deja Apple se pregătește de prezentarea unui nou concept. Gama de produse de top de la Apple se îmbogățește cu o soluție de plată furnizată de Apple Pay, o divizie ce oferă produse financiare, din cadrul gigantului internațional.

Noul serviciu bancar, Cardul de Credit Apple, este dezvoltat în colaborare cu Goldman Sachs și Mastercard, fiind lansat în primăvara acestui an (2019). Ideea cu Cardul de Credit Apple a venit ca o completare a serviciilor de plăți furnizate de Apple Pay; acest produs îi oferă beneficiarului posibilitatea de a dispune de o prezentare generală a cheltuielilor, împrumuturilor și recompenselor realizate și obținute atunci când folosește aplicația Apple Cash.

Probabil că te gândește despre ce fel de recompense poate fi vorba. Serios vorbind, când a fost ultima dată când ai primit niște bonificații pentru că ți-ai folosit banii? Ca de obicei, Apple își depășește și de această dată limitele. De fiecare dată când vei utiliza Cardul de Credit Apple vei beneficia de un procent de 2% din suma cheltuită ca recompensă din partea brandului – aceasta este bonificația. Îți va fi furnizată sub formă de Daily Cash (Bani Zilnic), care vor putea fi folosiți după cum dorești.

Așa cum menționează și Apple, pariul lor este cu viitorul – și se pare că tocmai acesta este viitorul!

CARDUL DE CREDIT CARE TE PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA FRAUDELOR

Oare cum și-a propus Apple să lupte împotriva fraudei cu cardurile de credit?

Gigantul în materie de tehnologie va modifica codul de securitate CVV (care acum este unul ce nu se schimbă pe toată durata de valabilitate a cardului) cu unul dinamic. Ce înseamnă asta? Ai văzut un șarpe care năpârlește? Nu mai este la fel. Așa se va întâmpla și cu codul CVV: la fiecare utilizare, acesta se va schimba cu unul nou.

Este foarte posibil să te gândește că, de fapt, asta nu este decât o altă modalitate prin care Apple își va păstra “un ochi” asupra noastră. Cu toate acestea, reprezentanții Apple au declarat că nu vor colecta date legate de cumpărăturile făcute, nici de locul de unde au fost făcute, dar nici despre câți bani s-au folosit pentru achiziții.

Și pentru că discutăm despre Apple, un brand unic, nu te aștepta nici ca viitorul Card de Credit Apple să fie mai prejos: acesta va beneficia de o tușă unică, fiind un card confecționat din titan. În plus, dacă tot și-au propus un pariu cu viitorul, acest card nu va avea nici număr, dar și nici codul de securitate CVV.

Dar, unde vor fi stocate aceste date? Normal că într-o aplicație, astfel încât să poți ține o evidență a economiilor tale: Apple Cash. Înainte de a respinge ideea unui astfel de card (pentru că Apple Pay este recunoscută pentru limitările sale), află că acest card poate fi folosit chiar și acolo unde Apple Pay nu poate fi utilizat.

Iar dacă dispui și de noile modele de iPhone o să poți folosi cele mai recente caracteristici prezentate de aceste telefoane, Touch ID sau Face ID. Pentru că acesta este modul în care vei autoriza efectuarea cumpărăturilor cu cardul.

Așa că nu putem decât să spunem: Bun venit Cardului de Credit Apple! Bun venit în viitor!

Scris de:
Emil Kjær

Emil Kjær

Emil își folosește expertiza pentru a face diferența în sectorul financiar. A studiat la Universitatea din Danemarca de Sud și este director general la Intelligent Banker din 2013, unde a ajutat peste 500.000 de utilizatori din întreaga lume cu nevoile lor financiare.

Articole similare

Cum să descoperi ce tip de investitor ești
Într-o lume în care banii sunt într-o continuă mișcare este normal să îți dorești să investești. Est...
Tags: Educație financiară, Investiții, Profil investitor
Citește mai mult
Cum să îți îmbunătățești scorul de credit
Eligibilitatea pentru a obține un credit este o caracteristică ce influențează de regulă răspunsul p...
Tags: FICO, Scor de credit, Tips&tricks
Citește mai mult
Ce este scorul de credit?
Creditele reprezintă împrumuturi oferite de către o entitate de creditare, spre a fi utilizate de un...
Tags: educație financiară. scor de credit, FICO
Citește mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved