Moneezy - aici găsești împrumutul potrivit!

Pe Moneezy poți compara ușor împrumuturile disponibile - totul gratis. Moneezy este cea mai bună platformă pentru cei care doresc să găsească un împrumut cu adevărat performant și avantajos.

Calculator credit pentru împrumut rapid

Rata de dobândă:
0 %
Maxim:
Rată lunară
0 MDL
Dobândă totală
0 MDL
Total de plată
0 MDL

Asigura-te că obții cel mai bun credit rapid!

Un împrumut te poate ajuta să treci mai ușor peste perioadele cu dificultăți financiare. Motivele pentru a solicita un împrumut rapid diferă de la persoană la persoană, însă înainte de trimite solicitarea, este important să cunoști condițiile împrumutului, cât și avantajele și dezavantajele acestuia.

Noi te putem ajuta să înțelegi mai bine conceptul unui împrumut rapid, astfel încât să împrumuți bani inteligent și să ai întotdeauna parte de un împrumut rapid cât mai avantajos.

Împrumuturi avantajoase pentru debitori inteligenți!

Înainte de solicita un împrumut, îți recomandăm să parcurgi următorii pași:

 • Analizează nevoia de a împrumuta bani și raportează totul la posibilitățile tale financiare;
 • Compară întotdeauna creditele și creditorii, în Moldova fiind disponibile foarte multe OCN-uri (Organizații de Creditare Nebancară)
 • Raportează suma împrumutului la venitul tău lunar și la cheltuielile lunare – nu opta pentru un împrumut care depășește posibilitatea ta de rambursare, deoarece astfel crește riscul de a avea restanțe la plată;

După ce ai obținut împrumutul:

 • Achită rata înainte de termenul scadență – nu aștepta până în ultima zi a scadenței ca să achiți rata/creditul. Dacă efectuezi plata prin OP/depunere la ghișeu transferul poate dura mai mult de 24 de ore. Depășirea scadenței înseamnă penalizare la plată;

Fii un debitor inteligent și folosește serviciile unei platforme de comparare împrumuturi pentru a găsi împrumutul rapid potrivit nevoilor tale!

Îndeplinești condițiile necesare pentru un împrumut rapid nebancar dacă:

 • ai vârsta corespunzătoare, între 18 și 75 ani (excepție fac creditele nebancare pentru pensionari);
 • ai vechime de muncă (minim 1-6 luni, în funcție de cerințe);
 • ai venit stabil, din una sau mai multe surse. Sunt acceptați și salariați cu venit minim pe economie;
 • ai cetățenie moldovenească sau viză de reședință de lungă durată;
 • dispui de o adresă de email, un număr telefon mobil și poți prezenta documentele care dovedesc că îndeplinești cerințele enumerate mai sus (identitatea, cetățenia și venitul);

Împrumut rapid fără acte?

Împrumuturile rapide online prin IFN sunt cunoscute și pentru ușurința de a le solicita. De regulă trebuie completat doar un formular și încărcate 2-3 documente adiționale, însă un împrumut rapid fără acte nu este în totalitate posibil, fiind necesar cel puțin un act de identitate valabil.

Împrumut rapid online fără venit?

Pentru a obține un împrumut, fie bancar sau nebancar, trebuie să ai o sursă de venit. În cazul împrumuturilor rapide prin IFN condițiile sunt mai flexibile, se acceptă salariați cu venit minim pe economie și mai multe surse de venit și este suficientă vechime de muncă de 1-3 luni.

Dacă momentan nu dispui de o sursă de venit, probabilitatea de a primi un împrumut este redusă. Motivul fiind unul simplu – creditorul nu are nicio modalitate de a se asigura că ratele lunare vor fi achitate la timp.

Împrumut rapid online fără adeverință de venit?

Dacă nu ai adeverință de venit însă dispui de o sursă stabilă de venit, o să ai posibilitatea de accesa un împrumut rapid. Mulți creditori nu solicită adeverința de venit, ci doar extrasul de cont, iar alții verifică venitul direct la ANAF.

Despre dobânzi:

Dobânda este factorul decisiv la orice fel de împrumut, și în special la un împrumut rapid. Calculatorul de credit te poate ajută să afli valoarea dobânzii lunare, însă ar trebui să fii în egală măsura atent la DAE (dobânda anuală efectivă). Iată ce trebuie să știi despre dobânzi:

 • Rata dobânzii se raportează la împrumut (suma împrumutată și perioada de rambursare a creditului);
 • DAE (dobânda încasată efectiv pe o perioadă de 12 luni) include toate costurile unui împrumut – nu doar rata de dobândă, ci și comisionul de analiză a dosarului, comisionul de acordare credit sau de gestionare a împrumutului, etc.;
 • Analizează ambele dobânzi și alege creditul cu dobânda fixă și DAE cât mai scăzută;

Un împrumut rapid însă nu trebuie luat în grabă. Debitorii inteligenți iau în considerare toate aspectele unui împrumut și utilizează informațiile obținute pentru a împrumuta bani rapid, sigur și cât mai avantajos!

Analizează ofertele de împrumut rapid online!

Întârzierea la plată poate avea consecințe neplăcute, printre care trebuie să menționăm raportarea la Biroul de Credit și afectarea scorului de credit. Restanțierii și persoanele cu un scor de credit redus (sub 550 de puncte) obțin aprobarea unui împrumut mult mai dificil decât persoanele cu un scor de credit bun. Împrumuturile bancare cu dobânzi avantajoase sunt practic inaccesibile, iar împrumuturile nebancare pot avea condiții mai puțin favorabile pentru restanțieri, tocmai pentru că gradul de risc asociat acordării împrumutului este mai mare.

Pentru a evita restanțele la plată asigură-te că vei avea posibilitatea de a rambursa împrumutul fără mari dificultăți. Urmează pașii următori:

 • Compară ofertele – varietatea este utilă, mai ales atunci când vrei să împrumuți bani. Selectează creditori de încredere și ofertele acestora, apoi realizează o analiză comparativă.
 • Nu uita de dobândă - Dobânda este raportată la anumiți factori, suma și intervalul de rambursare influențează direct valoarea acesteia.
 • Folosește un calculator de credit pentru a compara ofertele mai ușor.

Ți se pare dificil să efectuezi o analiză detaliată a ofertelor disponibile? Cu ajutorul platformei Moneezy, poți compara creditele rapid și simplu. Economisești timp, stres și obții o bună imagine de ansamblu în doar câteva secunde!

Cum să obții un împrumut rapid performant:

Nu trebuie să privim mult în jurul nostru pentru a realiza că totul este digitalizat. Unul dintre avantajele împrumuturilor rapide este faptul că pot fi accesate de pe dispozitive portabile. Procedura pentru a obține un împrumut rapid avantajos este următoarea:

 • Alege din listă tipul de împrumut
 • Selectează suma și intervalul de rambursare
 • Analizează și compară ofertele disponibile

Ofertele sunt însoțite de toate datele necesare pentru o analiză detaliată, fără obligativitate de acceptare a uneia în mod specific.

 • Alege oferta care îndeplinește toate cerințele tale și este cea mai potrivită pentru nevoile tale actuale
 • Apasă pe butonul “Aplică aici” iar în câteva secunde vei fi redirecționat către creditorul ales

Prin analizarea și compararea ofertelor disponibile ai certitudinea că ai ales cel mai performant și avantajos împrumut rapid online!

Cum să ai grijă de împrumutul tău:

Chiar dacă ai nevoie urgent de bani, nu intra în panică. Moneezy te ajută prin eficientizarea timpului de alegere a ofertei, astfel poți împrumuta rapid și inteligent:

 • Stabilește valoarea împrumutului rapid – nu solicita o sumă de bani mai mare decât ai nevoie. Un împrumut cu valori mari ar putea să depășească capacitatea ta de rambursare.
 • Verifică intervalul de rambursare – poți rambursa banii într-o săptămână, o lună sau într-un an? Evaluează cu atenție perioada maximă de rambursare și valoarea ratelor lunare, astfel încât să nu ai dificultăți cu achitarea ratelor.
 • Calculează toate costurile și alege împrumutul în funcție de acestea – este posibil ca un anumit tip de împrumut să nu îndeplinească toate cerințele, așa că alege unul care să-ți ofere toate condițiile (dobânda, extra costuri, comisioane, DAE);
 • Achită ratele la timp, nu uita că prin anumite metode de plată tranzacția poate dura 24 de ore sau mai mult.

Debitorii de încredere ajung în timp să beneficieze de împrumuturi mai avantajoase și condiții mai favorabile.

Respectă-ți angajamentul față de creditor!

Întârzierea la plată se penalizează! Poți ajunge să plătești nu doar penalizări (sub formă de dobânzi), ci și să ajungi pe lista de rău platnici a Biroului de Credit. Cum te afectează?

 • Istoric de credit negativ;
 • Limită de creditare pentru sume mari;
 • Restricție la credite bancare;
 • Statut de rău-platnic;
 • Înregistrare la Biroului de Credit pe o perioadă de 4 ani;
 • Executare silită pentru recuperarea sumei datorate;

Împrumuturile rapide online aduc multe avantaje, însă și dezavantaje, tocmai de aceea am dorit să subliniem importanța plății la timp a datoriilor.

Credite populare

CreditPrime

Întrebări Frecvente

Ce este un împrumut rapid?
Un împrumut rapid este un tip de credit pe termen scurt, care nu necesită prezentarea multor documente. Este acordat de regulă de organizațiile de creditare nebancară.
Este necesară prezentarea de garanții pentru un împrumut rapid?
Nu, nu trebuie să prezentați garanții atunci când solicitați un împrumut rapid, trebuie doar să aveți o sursă stabilă de venit.
Unde pot aplica pentru un împrumut rapid?
Împrumuturile rapide sunt oferite de mai multi creditori în Republica Moldova. Moneezy vă oferă o bună imagine de ansamblu asupra ofertelor. Lista o găsiți aici.
Pentru ce se poate folosi un împrumut rapid?
Un împrumut rapid poate fi folosit pentru diverse scopuri, nu există restricții privind utilizarea unui împrumut rapid.

Articole similare

Ghid cumpărături online
Ghid pentru cumparaturi onlineAnul 2020 a fost cu siguranță un an memorabil, am întalnit multe provo...
Tags: online shopping, magazine online, web-shop, e-shop
Citește mai mult
Cardul de Credit Apple - obține mai mult de la viitor!
Apple Pay este una dintre subdiviziunile marii companii, axată pe dezvoltarea de soluții de plată și...
Tags: Apple, inovație, card de credit
Citește mai mult
Un ghid despre investiții, bursă și Robinhood
Să începem prin a explica, pe scurt, ce sunt investițiile. A investi este un termen larg, care se re...
Tags: investiții, acțiuni, robinhood, gamestop, bursă de acțiuni
Citește mai mult
info@moneezy.com
Intelligent Banker ApS - Brandts Passage 29, 2 - 5000 Odense C - VAT: DK32260055
Copyright © 2023 Moneezy - All Rights Reserved