Moneezy - aici găsești împrumutul potrivit!

Pe Moneezy poți compara ușor împrumuturile disponibile - totul gratis. Moneezy este cea mai bună platformă pentru cei care doresc să găsească un împrumut cu adevărat performant și avantajos.

Alege suma
Alege perioada
Aș dori să împrumut orice sumă pentru o perioadă de X luni
Noi am gasit X împrumuturi pentru tine
Șterge filtrul
Noi am gasit X împrumuturi pentru tine

Suma

Perioadă

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Vârsta Minimă

Calculator credit pentru împrumut rapid

Rata de dobândă (min):
507.35 %
Minim:
Rată lunară
2.140 MDL
Dobândă totală
21.750 MDL
Total de plată
26.750 MDL

Asigura-te că obții cel mai bun credit rapid!

Un împrumut te poate ajuta să treci mai ușor peste perioadele cu dificultăți financiare. Din diverse motive apelezi la un credit, însă înainte de a aplica este important să cunoști diferitele tipuri de credit, condițiile și argumentele pro și contro a fiecărui împrumut în parte. 

Noi te ajutăm să înțelegi mai bine conceptul de împrumut rapid, astfel încât împrumutul tău sa fie mereu avantajos.

Împrumuturi avantajoase pentru debitori inteligenți!

Iată ce trebuie să știi pentru a obține împrumuturi inteligente:

 • Analizează nevoia de a împrumuta bani și raportează totul la posibilitățile tale financiare;
 • Compară întotdeauna ofertele de credit– în Moldova evidăm peste 160 de OCN-uri (organizații de creditare nebancară) iar diferențele în termeni de dobândă și condiții plată pot fi majore
 • Raportează valoarea creditului la venitul tău lunar și cheltuielile lunare – nu opta pentru un împrumut care depășește posibilitatea de rambursare. Vei obține mai mulți bani, dar și riscul de a avea restanțe este mai mare
 • Rambursează banii înainte de termenul scadență – nu aștepta până în ultima zi a scadenței ca să achiți rata/creditul. Dacă efectuezi plata prin OP/depunere la ghișeu transferul poate dura mai mult de 24 de ore. Depășirea scadenței înseamnă penalizare la plată.

Fii un debitor inteligent și folosește serviciile unei platforme de comparare împrumuturi!

Atenție la dobânzi (rata de dobândă și DAE)!

Dobânda este un factor decisiv la un împrumut rapid. Calculatorul de rate îți folosește pentru aflarea valorii acesteia, însă trebuie sa fi in egală măsura atent la DAE (dobânda anuală efectivă). Iată câteva motive de ce este dobânda atât de importantă:

 • Rata dobânzii se raportează la creditul în sine (suma împrumutată și perioada de rambursare a creditului);
 • DAE (dobânda care se încasează efectiv într-un an) include și toate costurile unui împrumut rapid – nu doar rata de dobândă, ci și comisionul de analiză dosar, de acordare credit, de gestionare a împrumutului, etc.
 • Analizează ambele dobânzi și alege creditul cu dobânda fixă și DAE cât mai scăzut

Debitorii inteligenți iau în considerare toate aspectele unui împrumut și utilizează toate informațiile obținute pentru a împrumuta cât mai avantajos.

Analizează și compară ofertele de împrumut rapid online!

Întârzierea la plată poate avea consecințe grave. Restanțierii sau persoanele cu un scor de credit mic (sub 550 de puncte) obțin un credit mult mai dificil și cu condiții mai puțin favorabile decât personale cu un scor de credit ridicat. Creditele bancare cu dobânzi mici, sunt practic inaccesibile pentru restanțieri, iar creditele nebancare pot avea condiții mai puțin favorabile pentru restanțieri, tocmai pentru că gradul de risc de acordare a creditului este mai mare. 

Decât să ajungi la Biroul de Credit, nu mai bine faci calculele înainte ca să știi exact ce împrumut o să ai posibilitatea de a rambursa?

 • Compară ofertele – varietatea este utilă, mai ales atunci când vrei să împrumuți bani. Selectează creditorii și ofertele acestora, apoi realizează o analiză comparativă.
 • Dobânda este raportată la anumiți factori – suma și intervalul de rambursare influențează în mod direct valoarea acesteia.
 • Folosește un calculator de credit și așează ofertele una lângă cealaltă – astfel o să poți compara ofertele mai ușor și să găsești cea mai bună opțiune pentru necesitățile tale.

Ți se pare dificil să efectuezi o analiză detaliată a ofertelor disponibile? Folosește Moneezy, platforma performantă de comparare împrumuturi. Îți economisește timp, stres și îți oferă o bună imagine de ansamblu în câteva secunde!

Obține cel mai performant împrumut rapid online!

Unele lucruri în viață sunt simple. Aplicarea pentru un împrumut rapid poate fi una dintre ele. Poți face totul online, de pe dispozitive portabile, fără a fi nevoit să ieși din casă. Moneezy îți arată calea obținerii celui mai inteligent împrumut rapid! Procedura este extrem de simplă:

 • Alege din listă tipul de credit dorit
 • Selectează suma și intervalul de rambursare 
 • Analizează și compară ofertele disponibile

Ofertele sunt însoțite de toate datele necesare pentru o analiză minuțioasă, fără obligativitate de acceptare a uneia în mod specific;

 • Alege oferta care îndeplinește toate cerințele tale și este cea mai avantajoasă pentru necesitățile tale actuale;
 • Apasă pe butonul “Aplică aici” iar în câteva secunde vei fi redirecționat câtre creditorul ales

Prin analizarea și compararea ofertelor disponibile ai certitudinea că ai ales cel mai performant și avantajos împrumut rapid!

Alege cu atenție împrumutul!

Chiar dacă ai nevoie urgent de bani, nu intra în panică și stabilește condițiile de obținere a unui credit cât mai eficient. Moneezy te ajută prin eficientizarea timpului de alegere a ofertei, așa că poți împrumuta rapid și inteligent:

 • Stabilește valoarea creditului – nu solicita o sumă de bani mai mare decât ai nevoie. Un credit cu valori mari ar putea să depășească capacitatea ta de rambursare. 
 • Verifică intervalul de rambursare – poți rambursa banii înapoi într-o săptămână, o lună sau un an? Evaluează cu atenție perioadă maximă de rambursare, astfel încât să nu ajungi în întârziere plată.
 • Calculează toate costurile și alege împrumutul în funcție de acestea – este posibil ca un anumit tip de împrumut să nu îndeplinească toate cerințele, așa că alege unul care să-ți ofere toate condițiile (dobânda, extra costuri, comisioane, DAE);
 • Achită ratele la timp, și nu uita că prin unele metode de plată tranzacția poate dura 24 de ore sau mai mult.

Debitorii de încredere ajung să beneficieze de credite mai avantajoase și condiții mai favorabile în timp.

Respectă-ți angajamentul față de creditor!

Întârzierea la plată se penalizează! Poți ajunge nu doar să plătești penalizări (sub formă de dobândă penalizatoare), ci și să ajungi pe lista de rău platnici a Biroului de Credit. Cum te afectează?

 • Istoric de credit negativ;
 • Limitare creditare pentru sume mari;
 • Restricționare credite bancare;
 • Statut de rău-platnic;
 • Înregistrare la Biroului de Credit;
 • Executare silită pentru recuperarea sumei datorate;

Ca să împrumuți inteligent și avantajos, fără astfel de probleme, folosește Moneezy!

Împrumut rapid fără acte?

Împrumuturile rapide prin OCN sunt cunoscute și pentru ușurința de a aplica și aobține un credit. De obicei trebuie completat doar un formular și încărcate 2-3 documente adiționale, însă un împrumut rapid fără acte nu este în totalitate posibil.

Împrumut rapid fără venit?

Pentru a accesa un credit, fie bancar sau nebancar, trebuie să ai o sursă de venit. În cazul împrumuturilor rapide prin OCN condițiile sunt mai flexibile, se acceptă multiple surse de venit, se acceptă venitul minim pe economie și nu este nevoie de vechime de muncă foarte lungă. Dacă nu dispui de nici un venit însă, este foarte puțin probabil să îți fie acordat un credit, deorece creditorul nu are niciun mod de a se asigura că o sa achiți ratele sau că o să rambursezi creditul în termenul agreat.

Împrumut rapid fără adeverință de venit?

Dacă nu ai adeverință de venit dar ești salariat și dispui de o sursă stabilă de venit, o să ai posibilitatea de accesa împrumutul. Mulți creditori nu solicită adeverință de venit ci doar un extras de cont care să certifice venitul, sau unii verifică venitul la SFS.

Îndeplinești condițiile necesare pentru un împrumut rapid nebancar dacă:

 • ai vârsta corespunzătoare, între 18 și 75 ani (excepție fac creditele nebacare pentru pensionari)
 • ai vechime de muncă (minim 1/6 luni);
 • ai venit regulat, din una sau mai multe sure. Sunt acceptați și salariați cu venit minim pe economie
 • ai cetățenie moldovenească sau viză de reședință de lungă durată;
 • dispui de o adresă de email, un număr telefon mobil și prezentarea documentelor care dovedesccerințele enumerate mai sus (identitatea, cetățenia sauvenitul)

 

Credite populare

CreditPrime

Întrebări Frecvente

Ce este un împrumut rapid?
Un împrumut rapid este un tip de credit pe termen scurt, care nu necesită prezentarea multor documente. Este acordat de regulă de organizațiile de creditare nebancară.
Este necesară prezentarea de garanții pentru un împrumut rapid?
Nu, nu trebuie să prezentați garanții atunci când solicitați un împrumut rapid, trebuie doar să aveți o sursă stabilă de venit.
Unde pot aplica pentru un împrumut rapid?
Împrumuturile rapide sunt oferite de mai multi creditori în Republica Moldova. Moneezy vă oferă o bună imagine de ansamblu asupra ofertelor. Lista o găsiți aici.
Pentru ce se poate folosi un împrumut rapid?
Un împrumut rapid poate fi folosit pentru diverse scopuri, nu există restricții privind utilizarea unui împrumut rapid.