Moneezy - aici găsești împrumutul potrivit!

La Moneezy poți compara ușor opțiunile de împrumut - totul gratis. Suntem cel mai bun portal pentru cei care doresc să găsească un împrumut ce se potrivește buzunarului lor.

Începe să compari împrumuturile
Moneezy
Alege suma
Alege perioada
Aș dori să împrumut orice sumă pentru o perioadă de X luni
Noi am gasit X împrumuturi pentru tine
Șterge filtrul

Noi am gasit X împrumuturi pentru tine

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Suma

Perioadă

Categorie

Vârsta Minimă

Asigura-te că obții cel mai bun credit rapid!

Împrumut rapid Article
Cuprins

  Banii împrumut te ajută să traversezi mai ușor perioadele de restriște financiară. Din diverse motive ajungi să împrumuți, dar, pentru ca un credit să fie performant, învață ce trebuie să faci înainte de a-l solicita. Te ajutăm să înțelegi mai bine conceptul de împrumut rapid, astfel încât să împrumuți mereu avantajos.

  Împrumuturi avantajoase pentru debitori inteligenți!

  În Mai 2019, peste 136,296 gospodării din România au apelat la credit (valoare totală de aproape 99,898 milione Lei). Doar 10% dintre debitorii înscriși în Biroul de Credit sunt pe împrumuturi ifn. Ceea ce înseamnă că la un împrumut rapid, șansele de rambursare sunt mai crescute decât la unul bancar. Iată ce trebuie să ai în vedere pentru a face împrumuturi inteligente:

  • Conștientizează-ți nevoia de împrumuta bani și raportează totul la posibilitățile tale financiare;
  • Compară întotdeauna – nu aplica la un împrumut rapid pentru că ai văzut o reclamă TV sau că îți este recomandat online. Ai la dispoziție ofertele a peste 6000 de companii IFN (din Registrele de Evidență, General și Special), așa că ai de unde alege;
  • Împrumută raportat la venitul și puterea ta financiară – nu opta pentru un împrumut care îți depășește potențialul de rambursare. Vei obține bani mai mulți, dar vei întâmpina și un risc crescut de plată;
  • Returnează banii înainte de expirarea împrumutului – niciodată, dar niciodată nu aștepta până în ultima zi a scadenței. Dacă efectuezi plata prin OP/depunere la ghișeu, nu uita că transferul între bănci (debitor/creditor) poate dura mai mult de 24 de ore. Depășirea înseamnă penalizare la plată.

  Fii un debitor inteligent și folosește serviciile unei platforme de comparații!

  Atenție la Dobânzi (rata de dobândă și DAE)!

  Știi că dobânda este un factor decisiv la un împrumut rapid. Calculatorul de împrumuturi îți folosește la aflarea valorii acesteia. Dar, nu doar rata dobânzii este vitală pentru un credit financiar ifn. DAE te interesează în egală măsură. Iată și de ce:

  • Rata dobânzii se raportează la creditul în sine (suma împrumutată și termenul de returnare a banilor);
  • DAE (dobânda care se încasează efectiv într-un an) se raportează la toate costurile incluse într-un împrumut rapid – nu doar rata de dobândă, ci și comisionul de analiză, de acordare de credit, de gestionare a împrumutului, etc.
  • Analizează ambele forme de dobândă și alege un credit care are o dobândă fixă și un DAE cât mai scăzut.

  Debitorii inteligenți iau în considerare toate aspectele unui împrumut. De aceea se folosesc de toate datele obținute pentru a împrumuta cât mai benefic.

  Analizează, aprofundează și compară ofertele!

  Nu toată lumea iubește să facă diverse calcule atunci când împrumută bani. Poate, tocmai de aceea, în 2018, figurau în bazele de date BNR peste 673,000 de restanțieri (valoarea împrumuturilor restante de aproximativ 9, 2 miliarde Lei). Decât să ajungi în Biroul de Credit (pentru 4 ani), nu mai bine faci calculele înainte?

  • Compară ofertele – varietatea este utilă, mai ales atunci când vrei să împrumuți bani. Selectează creditorii și ofertele acestora, apoi realizează o analiză comparativă.
  • Dobânda este raportată la anumiți factori – suma și intervalul de înapoiere influențează în mod direct valoarea acesteia.
  • Folosește un calculator de împrumuturi comparativ – așezarea ofertelor una lângă cealaltă îți va permite să realizezi care sunt cele mai atractive pentru necesitățile tale.

  Ți se pare cam dificil să efectuezi o analiză în profunzime, cu efecte benefice pe termen lung pentru tine? Folosește Moneezy, platforma rapidă de comparații oferte de bani împrumut. Îți economisește timpul și te ajută în mod profesionist!

  Obține un împrumut rapid inteligent ales!

  În viață, unele lucruri sunt simple. Aplicarea pentru un credit de acest gen este unul dintre ele. O poți face prin telefon, de pe computer sau telefon, prin sms sau de pe tabletă. Iar Moneezy îți facilitează obținerea celui mai inteligent împrumut rapid:

  • Intră pe site, selectează limba țării tale și apasă pe pictograma cu tricolorul;
  • Selectează suma/intervalul de rambursare și primești ofertele disponibile;
  • Primești nu doar una, ci mai multe oferte, însoțite de toate datele, fără nicio obligativitate de acceptare a uneia în mod specific;
  • Compară-le prin analizarea fiecăreia în parte;
  • Alege oferta care îți îndeplinește toate cerințele;
  • Apasă butonul de acceptare și oferta te va redirecționa către sursa de finanțare.

  Știi încă de la început totul despre viitorul împrumut rapid, ales inteligent dintr-o varietate de oferte!

  Pregătește-ți cu atenție împrumutul!

  Chiar dacă este vorba despre nevoi urgențe, nu intra în panică și stabilește-ți condițiile de obținere a unui credit cât mai util. Moneezy te ajută prin eficientizarea timpului de alegere a ofertei, așa că poți împrumuta inteligent:

  • Stabilește-ți bugetul de împrumut – nu solicita sume care să-ți depășească potențialul financiar și ia în calcul când poți returna banii;
  • Verifică termenul de returnare – poți da banii înapoi într-o zi, cinci sau până la 65 de zile. Evaluează-ți bine acest interval, astfel încât să nu ajungi în întârziere (penalizările sunt între 1,3% și 2,15%, în funcție de creditor);
  • Calculează-ți toate costurile și optează în funcție de acestea – este posibil ca un anumit tip de împrumut să nu te satisfacă la nivel financiar, așa că alege unul care să-ți ofere toate condițiile (dobânda, extra costuri, DAE);
  • Rambursează în termen – creează-ți un reminder și plătește din timp. Ia în calcul timpii de transfer bancar dintre unitățile bancare și optează pentru o formă de plată care nu impune comision (anumite moduri de plată comisionează suma, așa că poți să ai parte de o mică creștere  costurilor totale cu împrumutul).

  Debitorii inteligenți ajung să beneficieze de credite în condiții mult mai lejere în timp.

  Plătește la timp!

  Nu uita că orice lipsă de reacție la notificarea creditorului pentru plată se penalizează. Poți ajunge nu doar să plătești penalizări (sub formă de dobândă penalizatoare), ci să ajungi indezirabil și trecut pe lista Biroului de Credit. Cum te afectează?

  • Istoric de creditare negativ;
  • Limitare creditare la sume mari;
  • Restricționare credite bancare;
  • Statut de rău-platnic;
  • Inserarea pe listele Biroului de Credit (pe 4 ani);
  • Executare silită pentru recuperare sume datorate.

  De ce să nu împrumuți inteligent, fără astfel de probleme? Folosește Moneezy!

  Te încadrezi la un împrumut rapid?

  1. Dacă ai vârsta corespunzătoare (18-75 ani);
  2. Dacă ai vechime în muncă (minim 3/6 luni);
  3. Dacă înregistrezi venituri (în formă regulată; sunt acceptate multiple tipuri);
  4. Dacă ai cetățenie moldovenească (sunt disponibile împrumuturi și pentru cei cu rezidență în străinătate, dar cu cetățenie moldovenească);

  La aceste criterii se adaugă o adresă de email, telefon mobil și prezentarea documentelor care justifică anumite cerințe (de identitate, financiare) - nu este obligatorie.

  Credite populare

  Întrebări Frecvente

  🤷 Ce este un împrumut rapid?
  Un împrumut rapid este un tip de credit pe termen scurt, care nu necesită prezentarea multor documente. Este acordat de regulă de organizațiile de creditare nebancară.
  🏠 Este necesară prezentarea de garanții pentru un împrumut rapid?
  Nu, nu trebuie să prezentați garanții atunci când solicitați un împrumut rapid, trebuie doar să aveți o sursă stabilă de venit.
  💻 Unde pot aplica pentru un împrumut rapid?
  Împrumuturile rapide sunt oferite de mai multi creditori în Republica Moldova. Moneezy vă oferă o bună imagine de ansamblu asupra ofertelor. Lista o găsiți aici.
  🛒 Pentru ce se poate folosi un împrumut rapid?
  Un împrumut rapid poate fi folosit pentru diverse scopuri, nu există restricții privind utilizarea unui împrumut rapid.

  Află cum să alegi cel mai favorabil credit de nevoi personale!

  Împrumut rapid Related Article
  Știai că...

   

  În 2018, creditarea nebancară din Republica Moldova s-a extins cu 45% comparativ cu perioada precedentă? Au fost acordate împrumuturi în valoare totală de 6, 7 miliarde MDL, iar numărul societăților ifn din Moldova a ajuns la 199 de unități. Sursa: Moldavian National Bank